Guido Paevatalu

Kongelig operasanger og charmør

Siden Guido Paevatalu blev ansat på Det Kgl. Teater i 1982 har han sunget snart sagt alle de store partier i de store operaer...

... bl.a. greven i Figaros bryllup, titelpartiet i Don Juan og Papageno i Tryllefløjten. Titelpartiet i Verdis Rigoletto, Figaro, Don Bartolo samt titelpartiet i Rossinis Barberen i Sevilla og Wagner-partier som Wolfram i Tannhäuser og Beckmesser i Mestersangerne. Men Guido Paevatalu sætter også sine fingeraftryk i mere utraditionelle sammenhænge.

I foråret medvirkede han i en tango-forestilling på Takkeloftet, Operaen, der hedder Maria de Buenos Aires. Her mødtes den klassiske operasanger med en sanger, Kaja Brüel, der er skolet i den rytmiske musik. Berlingske Tidende skrev: "Guido Paevatalu folder sin gode operastemme og sit store sceniske talent ud i vidunderligt varierede og ofte bedårende bizarre roller."

Guido Paevatalu er en hyppig gæst i Radiohusets Koncertsal, sidst han stod på scenen var i februar 2004 i en opførelse af Carl Orffs Carmina burana under ledelse af Yuri Temirkanov.

Orkestre i stort set hele Europa har nydt godt af ham som koncert- og liedsanger. Han har sunget ved Mozart Festivalen i Wien, Savonlinna Festivalen i Finland, ved Bergen Festspillene samt i Leipzig, Houston, Oklahoma, München og på Opera Ireland.

Guido Paevatalu når via tv og cd ud til en meget stor del af den danske befolknnig - han har medvirket i adskillige produktioner for DR TV, bl.a. Carl Nielsens Maskarade, Heises Drot og Marsk og Johann Strauss' Flagermusen. På cd medvirker han på DR Radiosymfoniorkestrets og Thomas Dausgaards indspilning af Kunzens Holger Danske, og desuden har han udgivet en solo-cd med danske romancer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Guido Paevatalu er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Guido Paevatalu

For booking af Guido Paevatalu ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Guido Paevatalu
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: