Dwight Storey

Professionel guitarist

Dwight Storey er en professionel guitarist fra USA Californien, som præsenterer et dansevenligt repertoire, der garanterer stemning og underholdning.

Det er musik, der helt sikkert vil fylde dansegulvet og få salen til at gynge med sit sing-back og top professionelle lydudstyr, er der altid garanti for fest.

Der bliver spillet numre af Creedence Clearwater Revival, Tom Petty, Johnny Cash, Beatles, Stones og m.fl.

Dwight Storey var 12 år i træk på turné for Barcardi i Tyskland med sit band "Dirty Storey Band" og organiserede ligeledes den årlige Jack Daniels
promotion turné.

Med bandet spillede han også på mange af de største festivaler i Tyskland bl.a. Rockfestival i Lübeck, Harley Davidson Festival i München, Hamburger Alstervergnügen og Kielerugen.

Dwight Storey har de sidste mange år turnéret rundt i Danmark på landets spillesteder, værtshuse, cafeer osv. Han spiller også gerne til private fester, store som små. Der er garanti for succes, når Dwight Storey går på scenen og fyrer det ene hit af efter det andet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dwight Storey er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dwight Storey

For booking af Dwight Storey ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Dwight Storey
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: