Smølferne

På tour

Mød Gammelsmølf og Smølfine, når de optræder med et udvalg af de kendte sange fra de senere års smølfe-cd'er, samt den nye 3D film.

Den belgiske tegner Peyo skabte smølferne sidst i 1950'erne, og de havde deres debut den 23. oktober 1958 i det franske tegneseriemagasin Spirou - dog ikke som selvstændig serie: kronologisk set dukkede smølferne allerførst op i en anden serie af Peyo, nemlig middelalderserien Henrik og Hagbart, der også kørte i bladet. De optrådte i historien Den fortryllede fløjte, hvor Henrik og Hagbart på magisk vis kommer til Det glemte land og finder det unikke folkefærd - siden er det blevet til hele 28 tegneserie-albums og fra 1981 startede en stor TV-serie, der omfatter 256 afsnit.

Smølferne har derfor fulgt ikke bare børnene i dag - men både forældre og bedsteforældre har igennem årene moret sig herligt til disse små væsner.

Lige nu er Smølferne igen super aktuelle efter premieren på den nye film produceret af Sony i samarbejde med Disney, hvor smølferne ligner sig selv og det gør deres verden også - både figurer og omgi-velser er en smuk 3D-version som næsten gør Peyos oprindelige univers endnu mere fascinerende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Smølferne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Smølferne

For booking af Smølferne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Smølferne
Se video med Smølferne

Get the Flash Player to see this player.

Info
1 x ca. 20 min.'s musikalsk show på dansk + fotosession
+ autografskrivning - ialt ca. 60 min. med to smølfer og konferencier.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: