Mads Keiser & Farshad Kholghi

Show med Fællessang, vittigheder og klassisk stand-up

Et nyt makkerpar i dansk showbizz er klar til at underholde til julefrokoster og firmafester med deres nye show.

D'herrer Mads Keiser og Farshad Kholghi har længe haft lyst til at lave noget underholdning sammen. Og nu skal det ske.

De to fortæller om deres nye samarbejde:

"Først og fremmest skal showet være sjovt. Der skal dæleme grines, skal der, og vi bruger de midler, der skal til. Vi er ikke blege for at blande sublime vittigheder og klassisk stand-up med fjogede sange og meget mere fjogede fællessange. Og som det ser ud lige nu, så vil aftenen byde på besøg fra en række gæstestjerner. F.eks. Louise Pingpong fra Thailand. Hun giver en god bækkenbunds-massage, og har virkelig mange problemer med det danske sprog eller Maboutu Melele, en vanvittig afrikaner, der underviser i fri bongo og stammedans."

Farshad Kholghi er bl.a. skuespiller, debattør og foredragsholder. Udover i mange år at have været en af de bærende kræfter i bl.a. Århus Revyen, er han en markant og særdeles kontant debattør med talrige optrædener i både radio og tv og en fast ugentlig klumme i Jyllandsposten.

Mads Keiser er skuespiller og entertainer. Han har en fortid i show/comedy-gruppen Plat med Michael Carøe og Peter Kær og som studievært på TV2 og DR og har i de senere år koncentreret sig om at udvikle sin egen unikke blanding af foredrag og stand-up comedy.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Keiser & Farshad Kholghi er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mads Keiser & Farshad Kholghi

For booking af Mads Keiser & Farshad Kholghi ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Mads Keiser & Farshad Kholghi

 Mads Keiser & Farshad Kholghi
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: