Anne Linnet

- sanger, sangskriver, komponist og forfatter
Anne Linnet har udgivet en række soloplader, bl.a meget succesfulde fortolkninger med tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave

Anne Linnet vil, udover nogle af sine egne sange og salmer, synge sangene fra samarbejdet med Johannes Møllehave samt sange fra sit arbejde med tekster af Tove Ditlevsen.

NYT: Linnets Koraler
Anne Linnet har i mange år arbejdet på at forny den danske salmetradition. Vi elsker alle de gamle salmer, men både musik og tekster har udviklet sig gennem de sidste århundreder og de nye koraler tager udgangspunkt i og er en forlængelse af denne tradition. Det er emner der egner sig i kirkerum og emner der knytter sig til højtider og kirkelige begivenheder.
" Jeg oplever jo at sange som Tusind Stykker og Forårsdag og La' Mig Være Den, allerede bliver brugt utrolig meget ved begravelser og bryllupper og i kirkelige sammenhænge, så med min nye koralsamling vil der være mange muligheder - også for fællessang - og jeg håber koralerne vil leve længe og blive brugt flittigt." - citat :Anne Linnet.
Koralerne fremføres af :

Anne Linnet, sang guitar
Julie Lindell, sang
Jesper Bo Hansen, keyboards

Anne Linnet har i efterhånden mange år afsat perioder i kalenderen hvor hun tager rundt i landet og gi'r kirkekoncerter med sin lille trofaste trio.

Der synges sange fra Anne Linnets store sangskat og alle synger med på sange som : BARNDOMMENS GADE, SMUK OG DEJLIG, TUSIND STYKKER og FORÅRSDAG.

Julekoncerter
Det er blevet tradition at Anne Linnet gi'r julekoncerter.
Vi kommer I julestemning i selskab med sange som HVID JUL, STJERNE OVER BETLEHEM, LILLE MESSIAS og mange andre af Anne Linnets sange, nye som gamle, kendte som mindre kendte, solosange og fællessange - og frem for alt er vi sammen om en god og varm oplevelse.
Så blir det jul igen i år.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Linnet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Linnet

For booking af Anne Linnet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Anne Linnet

Anne Linnet skriver støttesang til Danmarks Indsamling

ANNE LINNETS STØTTESANGEN: 'ÉN VERDEN'

De tre X Factor-dommere og deres finalister synger støttesangen 'Én verden', som Anne Linnet har skrevet.

Samme fredag som første X Factor-liveshow bliver skudt i gang, løber Danmarks Indsamling af stablen på DR1, og X Factor har valgt at give sit eget helt særlige bidrag.

Anne Linnet har nemlig skrevet støttesangen 'Én verden', og både Ida Corr, Thomas Blachman og alle deres ni finalister medvirker i fællesskab på nummeret.

- Jeg er superglad for at kunne levere en sang til Danmarks Indsamling, og jeg er lykkelig for, at det kunne lade sig gøre at have både Blachman, Ida og alle deltagerne med på sangen - det er blevet et fælles projekt, siger Anne Linnet.

Vi er en verden

Og et fælles projekt er det virkelig, for Thomas Blachman taler hen over nummerets åbning, Ida Corr og Anne Linnet selv synger versene, og finalisterne synger omkvædet.

Anne Linnets støttesingle

- Inspirationen til sangen er kommet fra de voldsomme flygtningestrømme, som vi har set igennem flere årtier. De har gjort et stort indtryk på mig. Det er de billeder, der har skabt sangen, fortæller Anne Linnet om nummeret.

- Vi er én verden, og vi hænger uløseligt sammen. Vi kan hjælpe med at bære dem, der ikke selv kan gå - og alle dem, som falder, siger hun.
Musikvideo har premiere på fredag

- Jeg er enormt stolt over, at X Factor som det store, flotte underholdningsprogram kan være med til at samle penge ind til de nødlidende i Afrika, siger X Factor-bossen.

Musikvideoen til sangen vil blive vist under det første X Factor liveshow på fredag 8. februar efter afgørelsen. Singlen kan købes på TDC Play, CDON og iTunes. Den koster 10 kr. pr. download.

Kilde: Søren Bygbjerg (DR) Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anne Linnet
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: