Bjarne Langhoff

3. plads i Voice

Det bedste Bjarne ved er at stå på en scene med en fantastisk lyd, et fantastisk band og et fedt pu-blikum. Det kan give hamenergi til, hvad som helst.

Bjarne fortæller
Da jeg kom i børnehave, ville jeg enten være pilot eller trommeslager. Ønsket om at være pilot forsvandt, men trommer var stadig noget magisk for mig. Trommer kom aldrig helt på tale, for en dag kom min far hjem med et stueorgel med fodbas og det hele. Dengang var jeg syv og begyndte at tage undervisning ved Max Petersen og Fangel musik. Jeg startede med at synge, da jeg var omkring 10.

Jeg kom med i mit første band som pianist som 11-årig, og vi nåede at komme på turne i både Polen og USA. Sidenhen blev det som Kor og keyboard-spiller i bandet "Bit of Joy", som eksisterede i ca. fire år.

Fra folkeskolen til "Le Freak" I 1991 gik jeg ud af folkeskolen og tog et år på handelsskole og fik derefter læreplads i en radiofor-retning. To år senere medvirkede jeg i en række musicals bl.a Hair, Chess og Grease som solist. Jeg har også været med i Disco-orkestret "Le Freak" fra 1997-2004 som sanger/keyboardspiller.
I 1999 søgte jeg ind på konservatoriet i Århus og blev færdiguddannet på Musikerlinien efter fem år. I 2001 blev en ny trio grundlagt ved en tilfældighed og kom til at hedde "de syngende lussinger" og kan måske bedst betegnes som en form for musikalsk galskab/spas.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bjarne Langhoff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bjarne Langhoff

For booking af Bjarne Langhoff ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Bjarne Langhoff
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: