Evamaria Linnet

Kirkekoncert

Uddannet sanger ved Rytmisk Musikkonservatorium. Hendes klare og lyse stemme, gør sig godt i kirkerne. Hun har i en del år også sunget med sin mor, Anne Linnet, på både kirke tourné samt rundt om i landet på de store scener.

Evamaria har hidtil, når hun selv har været ude til arrangementer, sunget på engelsk, men hun er nu parat til at prøve kræfter med det danske sprog og fortolke sin mors sange og give dem sit eget præg.

Evamaria synger således sange som:
"Forårsdag", - "Tusind stykker", - "Smuk og dejlig" - "Himlens Port" - "Søndag i April" - "Levende hænder", - "Barndommens gade" m.fl.


Udvalgte sange vil kunne kopieres og omdeles så kirke- og koncertgængerne kan synge med.

Evamaria akkompagneres enten af en guitarist eller en pianist.

En koncert med Evamaria Linnet vil være af ca en times varighed. Ved en sådan koncert vil Evamaria udover Anne Linnets sange også flette egne kompositioner ind i repertoiret.

Der er også mulighed for at engagere Evamaria til at synge en forud bestilt sang eller to eller tre , til en lejlighed som f.eks en begravelse eller et bryllup.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Evamaria Linnet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Evamaria Linnet

For booking af Evamaria Linnet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Evamaria Linnet
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: