Liv Skotte

Sanger, musiker og komponist

Liv har sunget så længe, hun kan mindes. Sang er som lys og blomster, det er min livseliksir. Musikken har bragt mig gennem livets op- og nedture med sikker hånd.

Liv har altid brændt for at give, og hun har haft utroligt dejlige oplevelser med koncerter og studie- jobs, kor jobs og solist jobs, som alle har givet hende tillid til, at det hun har at give er sin sjæl og sit hjerte igennem musikken.

Liv kan ikke leve uden og kan ikke lade være med at synge, da det gør hende hel. Liv Skotte har aldrig haft de store albuer og har været lidt naiv i min kærlighed til det, hun gør, så hun har fået lidt skrammer men bestemt også blod på tanden og troen på, at det er vigtigt at passe på det personlige udtryk og lade sjælen synge igennem hjertet.

Liv fik en flot 4. plads i VOICE 2012

Liv optræder sole eller med band 1 x 30 min eller op til 2 x 45 min

Liv kan i til særlige arrangementer også engageres som dobbelt koncert med hendes datter Rosa Skotte, som var med helt fremme til finalen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Liv Skotte er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Liv Skotte

For booking af Liv Skotte ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Liv Skotte
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: