Eva Lucia

Sanger

Eva Lucia er en purung singer/songwiter med ambitionerne i orden, fast besluttet på at gøre musikken til sit liv. Et foreløbigt højdepunkt i karrieren var, da hun i efteråret 2010 sang kor for den færøske sangerinde Eivør Pálsdóttir.

Eva Lucia fortæller historier om sit liv. I hendes sange er der fokus på vokalen og lyrikken. Der er spor af nordiske elementer i hendes udtryk, og hun formår at frembringe en intens stemning og et udtryk af nærvær over for sit publikum. Genren er naturligvis singer/songwriter og akustisk, men der er desuden elementer af pop, folk, jazz og alternative, for Eva Lucia altid har forsøgt at brede sig ud og lære forskellige tilgange og forståelser af musikken.

Hun er dybt inspireret af emner som kærlighed, natur og enkelhed, og disse fremgår tydeligt i hendes sangskrivning. At kunne føle sig jordbunden og mærke græsset med ens egne fødder. Oftest er de ting, som inspireres os mest, dét som skabes af øjeblikket eller det som holder sig udenfor materialismens verden. Et træ, som stadig blomstrer, imens sneen daler - eller de tanker, som frembringes, når man hører lyden af havets bølger.
Eva Lucia beskriver musik som "enkelhed, kærlighed og inspiration". Musikken er til dags dato hendes største kærlighed og det ses tydeligt, når spottet tændes på scenen og hun synger sit hjerte ud med klaveret ved sin side".

KAN OGSÅ BOOKES MED GUITARIST + VIOLINIST

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Eva Lucia er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Eva Lucia

For booking af Eva Lucia ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Eva Lucia
Se video med Eva Lucia

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: