Tina Buchholtz & JOY

Skandinavisk Gospel

Skandinavisk Gospel med Tina Buchholtz & JOY.

Tina Buchholtz og JOY leverer en koncertoplevelse bestående af både traditionelt og kendt såvel som ukendt og nutidig gospel musik. En del af koncertens numre har Tina skrevet og arrangeret til netop dette ensemble, hvilket har givet JOY's koncerter en helt speciel og unik klang.
En energisk og varm koncertoplevelse fuld af humor og livsglæde.

Da gospel musikken har sit udspring i fællessangen har denne en central placering i koncerterne. Publikum får derfor i en tryg og varm atmosfære rig mulighed for at synge med på kendte og nye numre.
Tinas største gospelhits Power to Love og Someone is There er indgået i repertoiret hos flere danske og amerikanske kor og er blevet opført af bl.a. Tina Siel, som stod for uropførelsen af Someone is There i Skagen kirke i efteråret 2003. Power to Love fik taget til at lette i Det Musiske Hus, Frederikshavn fornylig, da den blev fremragende og overbevisende opført af gospelkoret Concentus, som holdt 10-års jubilæumskoncert med James Sampson.
JOY består foruden Tina Buchholtz som forsanger af seks korsangere og to musikere.
Koncerten varer ca. 80 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tina Buchholtz & JOY er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tina Buchholtz & JOY

For booking af Tina Buchholtz & JOY ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tina Buchholtz & JOY
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: