Anne Dorte Michelsen

Julekoncerter

Anne Dorte Michelsen har i de sidste år fyldt de danske kirker med smukke salmesange samt egne kompositioner. Hun havde oprindeligt andre planer for efteråret 2006 end kirkekoncerter.

Fordi de foregående turneer netop har været så succesrige, og fordi en lang række kirker har spurgt efter koncerter også i 2005 - har hun heldigvis ændret planer og besluttet sig for endnu en turne sammen med den norske pianist Helge Lilletvedt, som har lavet arrangementerne til de danske salmer og sange.

Anne Dorte Michelsen har i tidens løb skrevet og sunget mangt et højt elsket hit. Efterhånden følte hun trang til at "søge tilbage til rødderne" og dykke ned i den danske sangskat. Det resulterede i cd´en Fred hviler over land og by (2001), efterfulgt af Så stille som sne (2003).
Anne Dorte Michelsen er en fremragende fortolker af de gamle, traditionsrige sange og salmer. Hun synger med hjerte og stor indføling, og publikum har gang på gang kvitteret med rørte tårer og stående ovationer under turneerne rundt i hele landet.

Nu er vi klar med en ny turne med vinter- og julesange og -salmer. Koncerterne, som hovedsageligt er egnede til kirker, lyser op i den mørke tid. Anne Dorte synger julen ind, så sindet stemmes til højtid, ledsaget af den norske pianist Helge Lilletvedt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Dorte Michelsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Dorte Michelsen

For booking af Anne Dorte Michelsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anne Dorthe Michelsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: