Tobias Trier

Koncert med Tobias Trier

Tobias Trier er aktuel med sit 6. album "Elektrisk regn". Ved koncerten kan man opleve intense fortolkninger af de nye sange samt genhør med gamle kendinge som "Drak af din kop", "Hvorfor kommer hun ikke" og "Kan man ønske mere".

Jalousi, nærhed, parforhold og stormflod er nogle af overskrifterne på Tobias Triers nye album 'Elektrisk Regn'. Albummet byder på tolv sange, der alle på hver deres måde tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Og for manden midt i 30'erne kan fristelserne være store. På det aktuelle album har Tobias for første gang valgt at give slip i selve produktionsfasen og har allieret sig med de energiske unge producere Rasmus Glendorf (trommeslager i Indianna Dawn, Oriental Mood og Fargo) og David Elberling (bl.a. Steric). Som noget andet helt nyt på et Trier-album er to af sangene blevet til i samarbejde med andre sangskrivere, herunder Carsten Lykke (bl.a. Ibens), sangskriveren Kenneth Thordal og satirikeren Oliver Zahle. Det trækker Trier i en retning, hvor han bliver mere modig og lige-på. Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet "Bag de blå persienner". Siden har han slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og intertainer på den danske musikscene.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tobias Trier er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tobias Trier

For booking af Tobias Trier ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tobias Trier
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: