Babybandet

musik for børn mellem 0 og 5 år

Syng og leg med din baby med musik fra Babybandet...

En koncert med Babybandet er en koncert hvor ALLE er med!
Sanglege og musik til hverdagens situationer med din baby...

Babybandet udkom i april 2013 med bogen "Bim Bam Baby" som indeholder alle sangene fra babybandet og instruktioner til bevægelser der passer til sangene. Forlaget "Indblik" står for udgivelsen og Babybandet samarbejder med "motorik Fyn" som står for forslag til de motoriske bevægelser.

Forældre og børn leger med i løbet af koncerten. Luise instruerer de motoriske øvelser, som er udviklet til sangene.

Koncertens varighed: 60 min.Bogen "Bim Bam Baby" kan købes hos alle boghandlere. Den ideelle gaveide til de nybagte forældre, dåbsgaven, 1 års fødselsdag mm.

En vuggestue i Svendborg skrev:
"Endelig nogle gode ørehængere til børn ( og voksne) - musikken er rytmisk og melodisk, guf for krop og sjæl - allerede da musikken stillede op var børnene spændt på hvad der skulle ske, der var en rar stemning omkring bandet, mens de stillede op. - da musikken gik i gang, gjorde børnene det også og de stoppede ikke før musikken stoppede. - gode "simple" sange som man hurtigt lærer - gode sange der inspirerer til leg og bevægelse..."


Svendborg Bibliotek skrev:
"Babybandet leverede varen på Svendborg Bibliotek - der var god energi, herlig udstråling og vellyd fra de fire musikere.
Sangene, Babybandet selv har skrevet, er melodiske 'babyørehængere' - og der var super fin variation i de musikalske genrer - velvalgt efter sangenes indhold og funktion - fx en uptempo sang om at komme igang med at få børstet tænder - til en stille vuggende godnatsang. Luise Føns i front har en dejlig stemme og en kanon udstråling - og hun bliver bakket rigtig godt op af de tre kompetente musikere. At man tilmed kan købe "Bim Bam Baby" - bog og cd med alle sangene tilsat motoriske øvelser for babyer, bør gøre Babybandet til et sikkert hit - til dagtilbud, biblioteker og private".
Anne Bertram, Børnekulturkonsulent Svendborg Bibliotek

Pernille Østrem,præst I Stefanskirken på Nørrebro:
I foråret havde Stefanskirken fornøjelse af at være vært for Babybandets releaseparty på deres bog og cd. Bandets forlag ligger i en sidegade til kirken og samarbejdet lå efter vores mening lige til højrebenet. Kirken og Babybandet gav i fællesskab en masse af de lokale småbørnsfamilien en dejlig gave, som både varede den time koncerten tog, og som man også kunne tage med sig hjem og synge og lege videre med. Kirkepladsen var fuld af barnevogne en torsdag formiddag i april, og indenfor var stemningen høj og samtidig afslappet, da bandet med sang og rytmer fra hele verden førte os igennem en babydag fra første godmorgen og tandbørstning over leg og nærhed til sidste babyhik og sovetid. Sangene har alle bevægelser og gode fysiske udfoldelser knyttet til sig, på et niveau hvor alle forældre uanset grad af tonedøvhed faktisk kan være med til at synge og stimulere deres børn. Sangene er catchy potentielle hits, som man selv uden småbørn i huset får på hjernen og griner af, fordi der er mange finurligheder og overraskende ord, og jeg tror faktisk at denne cd har nogle hits, som vil snige sig ind i børnehaver og vuggestuer og blive evergreens som en hel generation af børn kan synge med på. Så hop med på (barne)vognen og inviter Babybandet i kirke, det er en håndgribelig måde at give en gave til alle de, der bruger kirken til babysalmesang og legestue, og hvad man ellers som kirke tilbyder, men også en mulighed for at invitere alle de inden for, der ikke før har brugt kirken som småbørnsfamilie.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Babybandet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Babybandet

For booking af Babybandet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Babybandet

Babybandet på vej med bogen "Bim Bam Baby"

SANGLEGE OG BEVÆGELSER TIL BABYBANDETS SANGE

Babybandet udkommer i april 2013 med bogen "Bim Bam Baby" som indeholder alle sangene fra babybandet og instruktioner til bevægelser der passer til sangene.

Bim Bam Baby er sange og sanglege til din baby. Lyt til de 12 sange fra BABYBANDET, syng dem for din baby og leg med på de tilhørende sanglege, der er skræddersyede til musikken på en måde, der styrker dit barns motorik. Sangene dækker hele din babys dag - fra morgenritualer, bleskift, afslapning og spisetid til tandbørstning og puttetid.

Bogen udkommer på forlaget INDBLIK. Der følger en cd med, hvor BABYBANDET spiller og synger alle sangene fra bogen. Bim Bam Baby kan købes i alle landets boghandlere og i internetboghandlerne.

Den ideelle gaveide til de nybagte forældre, dåbsgaven, fødselsdag mm.

Bogen "Bim Bam Baby" kan købes i alle boghandlere til April.
Der er prerelease på Bim Bam Baby d. 20. april kl. 11 på Svendborg Bibliotek. Babybandet spiller koncert med efterfølgende reception, hvor man kan købe bogen.

Babybandet kan bookes hos NKBooking til en koncert hvor forældre og børn leger med. Luise instruerer de motoriske øvelser, som er udviklet til sangene.

Læs mere om Babybandet her.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: