Ensemblet Psalmodie

Salmer i Nye klæder

Ensemblet Psalmodie pakker de gamle og elskede salmer af bl.a. Kingo og Grundtvig ind i nye klæder. Med elementer fra den nordiske folkemusik, latinamerikanske rytmer og mellemøstlige klange på den ene side og en dyb respekt for den kirkemusikalske tradition på den anden, vover Psalmodie sig ud i grænselandet mellem folkemusik og salmesang.

Koncerterne bliver, afhængigt af kundens ønske, suppleret af salmehistoriske anekdoter og kommentarer. Det er vores erfaring at publikum er glade for at få salmerne sat i ramme. Det sker ved Sofies spillemands anekdoter, Ph.d. stipendiat Uffe Holmgaards indgående viden om salme- og kirkehistorie, ligesom resten af Psalmodie, gennem små historier og arrangementernes særegen, giver publikum nye fortolkninger af de skattede salmer og folketoner.

Arrangementerne og de små fortællinger har ved flere lejligheder bragt Psalmodie uden for landets grænser. I sommeren 2010 turnerede vi i Norge og i efteråret 2012 inviterede Det Danske Institut os til Athen for at spille koncerter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ensemblet Psalmodie er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ensemblet Psalmodie

For booking af Ensemblet Psalmodie ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Ensemblet Psalmodie
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: