Dupont & Vestergaard show

UNDERHOLDENDE MUSIKALSK DUEL

De 2 pianister Sascha Dupont & Morten Vestergaard (begge kendt fra TV/teater/musicals) duellerer mod hinanden og publikum.

Har chefen skjulte talenter?
Er der en "Tom Jones" i bogholderiet?
Tør lagerforvalteren ta' imod en udfordring?
Kan sekretæren andet end at tale i telefon?

Trænger firmaet generelt til et godt grin, eller ønsker I bare at blive rystet lidt sammen? ...så er "Dupont & Vestergaard" noget for Jer!

Pakket ind i almindelig underholdning og sjove historier, er hovedvægten lagt på at involvere publikum i diverse musikalske udfordringer og lege. Uanset om man vælger at synge og gætte med fra salen, eller "uskyldige" hives op på scenen, kan der garanteres show for alle pengene.

Det er bredde, erfaring og diversitet, der er overskriften hér. Udover smilet selvfølgelig... Dupont & Vestergaard Show spiller over hele landet.

Sascha Dupont:
Pianist, sangerinde og komponist/tekstforfatter, - har spillet professionelt i næsten 20 år. Hun har udgivet to soloalbums med egne numre og senest et instrumentalt new age-album, fungeret som kapelmester i forskellige musicals, teaterfore-stillinger og "Dansk Melodi Grand Prix". Sascha er også kendt fra "Hit med sangen" på DR1 og som vært på "Rundt Om Klaveret" på TV2 Charlie.

Morten Vestergaard:
Komponist, kapelmester, arrangør - og pianist.
Kendt fra "Hit Med Sangen" samt en lang række live-koncerter med diverse store kunstnere som Erann DD, Jimmy Jørgensen, Rugsted/Kreutzfeldt, Anna David, Zindy Laursen, Bobo Moreno, Dario Campeotto, Michael Carøe, Annette Heick m.fl.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dupont & Vestergaard show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dupont & Vestergaard show

For booking af Dupont & Vestergaard show ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Dupont & Vestergaard show
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: