Hr Skæg

Skæg med tal og ord

I Hr. Skægs verden er børn kæmpe succeser. Hvis de bare kan sige det første bogstav i deres navn, så triller hans øjne ud af begejstring

I 2006 blev Mikkel Lomborg kontaktet af DR i forbindelse med rollen som en skægget mand i et børneprogram om tal. Programmet »Skæg med tal« blev en kæmpe succes. Siden fulgte programmerne »Skæg med bogstaver« og »Skæg med ord«, tre cd'er, fire bøger, utallige shows og autografskrivninger.

Hr. Skæg alias Mikkel Lomborg når ud af tv-skærmen og ind i alle børnefamilierne, viser de høje seertal og Facebook-væggen, der bugner af beskeder fra børn og især forældre. Tusinder af børn (og deres forældre) over hele landet har for alvor lyst til at lege sig dybt ind i bogstavernes og talenes fantastiske verden med Hr. Skæg.

Med Hr. Skægs sange om ord får børnene mulighed for at træde ind i sprogets univers uden at snuble over krav og forventninger. Her er indlæringen forvandlet til leg. At sangene udkommer til skolestart, giver børn og voksne mulighed for at stavningen bliver leget og sunget ind, så skolestarten bliver en mindre hård nyser.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hr Skæg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hr Skæg

For booking af Hr Skæg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Hr Skæg
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: