Sebastian Klein

Det skøre Safari Show

Sebastian Klein og "Det Skøre Safari Show".
"Sebastians Skøre Safarishow" er et afsindigt morsomt børneunderholdningsshow, som bejler kraftigt til titlen, somDanmarks bedste børne/familieshow.
Showet er et topkomisk og bundmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning.

Sebastian Klein styrer med forbilledligt overblik og talent begivenhedernes gang og præsenterer/præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Sebastian kombinerer på fantastisk vis gøgl, zoologi, musik og komik og strør om sig med de mest "utrolige" zoologiske sensationer. Således præsenteres publikum for forvoksede mus, rotter og dræberkaniner.

Børnene fastholdes 100% hele showet igennem og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs.
Sebastian Klein akkompagneres undervejs af musikerne Niklas Schneiderman (guitar og kor) og Aleksander Thastum (bongotrommer og kor).


CV:
Sebastian Klein er et kendt navn i enhver børnefamilie. Som børnevært på tv har han forfattet og medvirket i over 200 børneprogrammer. Siden han fik sit gennembrud som den finurlige naturprofessor Doktor Pjuskebusk har han været hovedmanden bag succeser som "Anton min hemmelige ven", "Naturpatruljen", "Afrikas Øje" og mange andre. Sebastian Klein er desuden manden bag 7 børnebøger og over 100 radioudsendelser for børn og han har igennem de sidste 5 år turneret landet tyndt med forskellige børne/familieshows.
Endelig har Sebastian lagt stemme til et mindre hav af forskellige dukke og tegnefilm samt i en årrække været klummeskribent i både BT og Mama (Forældre og Børn).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sebastian Klein er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sebastian Klein

For booking af Sebastian Klein ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Sebastian Klein

Sebastians Skøre JuleSafarishow

JULEUNDERHOLDNING TIL BØRN

Sebastians Skøre JuleSafarishow er et afsindigt morsomt show, der bejler kraftigt til titlen, som det bedste af sin art. Det er et topkomisk og bundmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning.

Sebastian Klein styrer med forbilledligt overblik og talent begivenhedernes gang. Han præsenterer og præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Han kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, mens han strør om sig med ustyrligt morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne.

Mød julemusen Julius, som er bedste venner med Julemanden.
Der er garanti for 100 % god underholdning hele showet igennem, og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs. Sebastian Kleins skøre påfund og danse bakkes op af musikerne Niklas Schneiderman (guitar og kor) og Aleksander Thastum (Bongo/Cajon og kor).


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Sebastian Klein
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: