Julius den 1. (den rigtige julemand)

leg, snak, sang og historier med julemanden

Julius den 1. er den rigtige julemand fordi han er en hyggelig og omgængelig mand, som bibeholder troen på ham ved at være ulastelig klædt og ved at spille rollen fuldt ud.

Julemanden er for børnenes og julens skyld, han skal ikke være tryldekunstner eller gøgler.

Han skal fortælle julehistorier, lege, snakke og synge med børnene og således skabe et vedvarende ikon, om den gamle tradition

Han deler gerne ud af sine erfaringer, når den helt rigtige julefest skal arrangeres i firmaet eller foreningen.

Og naturligvis tager han rundt til de private hjem på selve Juleaften.

Julemandens yndlingsbeskæftigelse er : Historiefortælling - sanglege - uddeling af gaver,karameller og slikposer - synge og danse om juletræet med børn i alle aldre, samt kontakt med de børn som vil havde et ønske i "Julemandens Ønskebog". Det er ikke sikkert at ønsket går i opfyldelse fordi det står i bogen, men chanserne er meget større!

Julemanden har naturligvis meget travlt i månederne op til jul, så en tidlig kontakt/planlægning, giver de færreste "nejèr"

Mange hyggelige julehilsener fra Julius den 1. Ho-Ho-Ho :)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius den 1. (den rigtige julemand) er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Julius den 1. (den rigtige julemand)

For booking af Julius den 1. (den rigtige julemand) ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Julius den 1. (den rigtige julemand)
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: