Katrine fra Lille Nørd

livemusik med den populære vært fra LilleNørd

Katrine Bille er kendt fra LilleNørd TV programmerne på DR1 og Ramasjang. Til marts 2013 er hun klar med sit solo debut album, for børn, og Katrine drager på turné I påsken - Der er stadig få ledige datoer. Sangene er nye og skrevet af Katrine og Jesper Mechlenburg (Jesper har bl.a. produceret og skrevet musikken til de fleste Lille Nørd sange, Cykel myggen Egon m.m.m.).

Katrine er kendt fra tv-programmet "Lille Nørd" på DR1 og Ramasjang, hvor hun har leget og lært om alverdens dyr sammen med både Anders og Kristian. Katrine er den, der har været vært på flest Lille Nørd-udsendelser af alle Nørderne gennem tiden.

I marts 2013 er hun klar med sit første soloalbum for børn, som er ude på både CD og download. Katrine drager i første omgang på turné i påsken 2013 .

Sangene er helt nye og skrevet af Katrine selv sammen med Jesper Mechlenburg, der bl.a. har produceret og skrevet musikken til de fleste Lille Nørd-sange, Cykelmyggen Egon og meget mere.

Til sine live-optrædender medbringer Katrine et par dygtige musikere, som til daglig spiller med navne som Thomas Helmig, Flødeklinikken, Panamah og Mek Pek - derfor er børnene sikret en "rigtig" koncertoplevelse.

Katrine er utrolig populær blandt børnene og familiekoncerten kan derfor ikke andet end at blive et hit!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Katrine fra Lille Nørd er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Katrine fra Lille Nørd

For booking af Katrine fra Lille Nørd ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Katrine fra Lille Nørd

Populær Lille Nørd i Musikhuzet

KATRINE FRA LILLE NØRD

Katrine fra Lille Nørd fyldte Musikhuzet ...
Glade børn og voksne fyldte Musikhuzet i Rønne, da Katrine Bille gik på scenen søndag eftermiddag.

Katrine er kendt fra Ramasjang og fra Lille Nørd. Katrine er den Lille Nørd'er, som har været med i flest Lille Nørd-udsendelser.

I marts 2013 udkom Katrines første soloalbum. Og nu er Katrine taget på turné sammen med to unge dygtige musikkere.

Og i Musikhuzet var der ingen tvivl om, at pigen fra Lille Nørd er meget populær. Børnene hyggede, lyttede, grinede, sang og dansede sig igennem hele koncerten.

Efter koncerten gav Katrine autografer, hvilken resulterede i en massiv kø af børn, som alle ville sige hej til den populære Lille Nørd...

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Katrine fra Lille Nørd
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: