Party Royale

Party, fest, bryllup og firmafest band

Party Royal er bandet til dig, som ønsker at levende og fyldt dansegulv. Om det er til firmafesten, julefrokosten, brylluppet eller fødselsdagen, er Party Royals repertoire altid fyldt med musik, som man ikke kan stå stille til.

Party Royale er blandt de bedste partybands/coverbands, når du skal booke et partyband til din fest. Bandet har gennem de sidste tre år leveret musik til en lang række arrangementer, både private fester og firmaarrangementer.

Bandets fem musikere udgør en velsmurt enhed, som får musikken ud over scenekanten og fylder dansegulvet. Repertoiret er en bred vifte af alle de store hits både fra før og nu. Artister som Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Michael Jackson, Pharrell Williams er en fast bestanddel af deres bagkatalog - som hele tiden bliver større.

Målet er altid at levere den bedst mulige optræden uanset festens størrelse. Bandet lægger derfor vægt på at have en god dialog forud for arrangementet, så der er styr på alle detaljer inden festen. Den bedste garanti, når du skal booke partyband til din fest.

Ud over musikken lægges der vægt på at skabe en lækker ramme for en god aften på dansegulvet. Når det omkringværende lys slukkes, sættes der fokus på dansegulvet med et flot lys set-up og effekter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Party Royale er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Party Royale

For booking af Party Royale ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Party Royale
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: