Henrik Busborg - Elvis

Elvis kirkekoncert med Henrik Busborg

Elvis Presley er uden sidestykke den største entertainer nogensinde. Elvis kom fra en meget religiøs familie, og gospelsangen i den lokale kirke var hans første møde med musikken. Hvad er derfor mere nærliggende end at bringe Elvis' musik tilbage til kirken?

Kirkekoncerterne er et intimt 5 mands setup, hvor nærvær, spilleglæde og kærlighed til musikken er nøgleordene. Krydret med anekdoter fra Elvis Presley fantastiske karriere, spiller og synger Henrik Busborg & the Devils sig gennem tre årtiers smukke og velkendte hits. Fra "That's alright mama" til "Suspicious Minds" vil genkendelsens glæde fylde kirkerummet.
Henrik Busborg er dobbelt dansk og ligeledes nordisk mester i Elvis-efterligning. Sammen med the Devils har Henrik gennem de sidste ti år spillet koncerter i hele Danmark. Det er blevet til optrædener for både Kronprins Frederik, USA's ambassadør i Danmark og mange andre kendte.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Busborg - Elvis er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Busborg - Elvis

For booking af Henrik Busborg - Elvis ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Henrik Busborg - Elvis
Info
1 x 70 min.
Eget anlæg medbringes
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: