Praise

gospel for hjertet

Praise er et af tidens mest opdaterede Gospel orkestre. De spiller energifyldt og vedkommende "contemporary" gospel, så alle føler sig velkomne og godt tilpas.

I selskab med Praise kan du nyde de bedste numre fra gospel musikkens repertoire. Praise´s arrangementer understøtter på det fineste teksternes forløsende budskab om glæde, håb og kærlighed.

Praise giver dig en enestående chance for at møde gospel musikken, på en måde du kan identificere dig med - også selvom du ikke er "født" med gospel traditionen. Du vil sammen med Praise opleve hvordan fællesskabet, magien og rytmen i gospel musikken fylder dig med ny energi.

Musikken og stemningen er autentisk, fordi musikerne i Praise har en solid musikalsk baggrund dels fra konservatorier og dels gennem mange års erfaring, som udøvende musikere. Sammen har de spillet en lang række koncerter her i landet samt turneret i udlandet.

Praise blev dannet i år 2000 på initiativ fra sangeren Anete Riis. De har spillet deres første mange koncerter som kvartet, og i 2004 udvidede de orkesteret med to korsangere og en guitarist og består nu af:

Anete Riis: Lead vokal
Pia Trøjgaard: Kor
Jeanette Højby: Kor
Thomas Hansen: Keyboard
Flemming Danielsen: Guitar
Morten Sølvberg: Bas
Mikkel Find: Trommer


Praise har en lang række koncert- og undervisnings-tilbud. Derudover har Praise tilbud til erhvervslivet i form af Team-building kurser og Gospel som igangsættende faktor i forbindelse med bl.a. konferencer, messer og kurser.

Praise - ønsker at matche dine ønsker på bedst mulig måde, derfor planlægges aktiviteterne altid gennem en dialog.

Praise kan bookes i følgende konstellationer:

Praise duo: Anete Riis og Thomas Hansen

Praise 4´tet: Anete Riis, Jeanette Højby, Pia Trøjgaard og Thomas Hansen

Praise 5´tet: Anete Riis, Thomas Hansen, Flemming Danielsen, Morten Sølvberg og Mikkel Find

Praise 7´tet: Anete Riis, Jeanette Højby, Pia Trøjgaard, Thomas Hansen, Flemming Danielsen, Morten Sølvberg og Mikkel Find

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Praise er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Praise

For booking af Praise ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Praise
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: