Tamra Rosanes

Kirkekoncert med Tamra Rosanes

Tamra Rosanes er en populær koncertartist kendt fra pop- og countryscenen med sine smukke sange og fængende
melodier. Hun er den erfarne charmerende singer/songwriter, der favner bredt og samtidig hele tiden skaber nyt. "For mig handler det om at komme rundt om hele følelsesregisteret, give folk en dejlig aften og en god oplevelse at tage med hjem". Hun fanger det brede publikum med sine sange og kommer ud over scenekanten, når hun optræder med sin musik, der både har masser af energi og dynamik og som får de fleste fødder til at vippe.

Tamra Rosanes har vundet - samt været nomineret til adskillige Grammy'er, er jævnligt på de danske hitlister og bevæger sig erfarent indenfor alt fra pop, country, til musicals og line-dance. Hun optræder til store og små koncerter, til festivaler med band, duo eller solo, og giver desuden kirkekoncerter. For nogen er hun også kendt som studievært på TV Charlie og som foredragsholder, men som musiker er hun en etableret, populær kunstner, der har utallige pladeudgivelser bag sig. Tamra Rosanes har siden begyndelsen af 1990'erne været Danmarks ukronede Country Dronning - blev landskendt for at gøre country populært i Danmark og havde bl.a. stor succes med Cowgirls - et band, der udover Tamra Rosanes bestod af arbejdskollegerne Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

Nyt klimaalbum i efteråret 2009
Tamra Rosanes er en sangskriver, der slet ikke kan lade være. Det kommende FN klimatopmøde, der skal afholdes i
København i 2009, gav hende således inspiration til at skrive sange om det, der altid har ligget hende på sinde og
været en del af hendes liv - at være bevidst om miljøet og verden omkring os. 10 sange er det blevet til og i løbet af
2009 vil hendes nye album "Green Tomorrow Today" være på gaden, hvor singlen, 'On the Road to Copenhagen', der
er skrevet specifikt til topmødet, vil være at finde. "Der er ikke tale om pessimistiske politiske sange, men om sange,
der skal bevidstgøre, indgyde håb og give området den opmærksomhed, der skal til for at skabe en bedre fælles
fremtid".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tamra Rosanes er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tamra Rosanes

For booking af Tamra Rosanes ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Tamra Rosanes

Ny CD med Tamra Rosanes

MUSIK-CD OM GLOBAL OPVARMNING OG KLIMAUDFORDRINGER

Tamra Rosanes, etableret amerikansk sanger og sangskriver bosat i Danmark, er ved at lægge sidste hånd på en cd, der har til hensigt at sætte fokus på den globale opvarmning, generelle miljøproblemer og ikke mindst FN's klimatopmøde i København 2009.

Cd'en har titlen: "SONGS IN THE SHADE OF GREEN".

"Mit ønske er, i forbindelse med klimatopmødet i 2009, at skabe opmærksomhed om global opvarmning, både i Danmark såvel som udlandet. Musikken skal sætte fokus og inspirere!!", siger Tamra Rosanes.

Albummet indeholder 11 nyskrevne sange skrevet i samarbejde med bl.a. Poul Krebs, Nanna Lüders og jazzkomponist, Chris Minh Doky.

Tamra har allerede optrådt med sine nye sange til Udenrigsministeriets konference i november 2008 - om klimaforandringer og naturkatastrofer.

Tamra Rosanes har mulighed for at optræde med duo eller band til relevante arrangementer i jeres region, i 2009 og 2010. Pris efter aftale.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tamra Rosanes
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: