Sherif Haps & Guffe

Børneshow

Sherif Haps er Sherif i "Lovløse Lille", en lille by i det wilde west. I showet fortæller Sherif Haps lidt om de andre indbyggere i "Lovløse Lille" f.eks. om Borgmesteren der spiller ludo.

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Dem for Sherif Haps & Guffe.

Sherif Haps & Guffe har gennem de senere år turneret over hele landet med deres morsomme show og begejstret i tusindvis af glade danskere ved festivaler, sommerfester, byfester, forenings & firmafester og juleshows - alle steder med stor succes og lattergaranti for det fremmødte publikum.

Sherif Haps & Guffe er hos en del af de mindste så populære at de under hovedpuden sover med et billede - ikke af mor, far eller bedstemor - men derimod et billede af Sherif Haps og Guffe.

Sherif Haps er Sherif i "Lovløse Lille", en lille by i det wilde west. I showet fortæller Sherif Haps lidt om de andre indbyggere i "Lovløse Lille" f.eks. om Borgmesteren der spiller ludo.

Sherif Haps er jo ikke Sherif for ingenting - så selvfølgelig har han en ægte seksløber, men selvom Sherif Haps har skyderen i bæltet er der ikke megen respekt at spore hos Guffe. Guffe driller hele tiden Sherif Haps.

Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib - men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib - den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

Sherif Haps & Guffe optræder på slap line med Bugtaleri, mislykket magi, trylleri og ballondyr.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sherif Haps & Guffe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sherif Haps & Guffe

For booking af Sherif Haps & Guffe ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Sherif Haps & Guffe

Sherif Haps og Guffe

BØRNEUNDERHOLDNING

Et hæsblæsende show bestående af bugtaleri, klovneri, trylleri, ballondyr, musik og sang samt masser af fis og ballede.

Et vanvittig morsomt show, hvor Guffe driller Sherif Haps hele tiden. Showet foregår i et hæsblæsende tempo, hvor børnene deltager aktivt, hvilket altid giver indlagte overraskelser til stor begejstring for alle.

Nu med video følg dette link: Guffe driller Sherif Haps


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Sherif Haps & Guffe
Se video med Sherif Haps & Guffe

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: