Muddi & Salamidrengene

Juleunderholdning

Så er det med at finde sivskoene frem og komme i julehumør! Muddi & Salamidrengene er ihvertilfælde klar til at rykke ud med deres forrygende juleshow endnu en gang.

Og denne gang mere klar end nogensinde, i kraft af deres seneste CD-udspil: Juletosset (2003). Muddi og hans drenge har igennem mange år høstet stor ros for deres crazy juleshow og med "Juletosset" truer succesen med at toppe, når de tryllebinder børn og barnlige sjæle med deres originale julesange. Muddi & Salamidrengene kommer igennem alle julens stemninger; snevejr, glæde, forventning, historie, mystik, kærlighed og juleslik i løbet af de 45 minutter showet varer.

Pressen skrev :

"Ægte glad-i-låget-julepop for hele (børne)familien. Lige til at skråle med på senest anden gang." ( Ove Nørhave, Nordjyske stifttidende)

"Vinderen af årest julepladetest derhjemme blev suverænt "Juletosset" fra populære Muddi & Salamidrengene. Muddi & Salamidrengene har en sikker evne til at synge til børn uden at tale ned til dem, og på min hjemmefront hersker der ikke skyggen af tvivl om, at her er årets julehit." (Uffe Christensen, Jyllandsposten)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Muddi & Salamidrengene er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Muddi & Salamidrengene

For booking af Muddi & Salamidrengene ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Muddi & Salamidrengene

MUDDI OG SALAMIDRENGENE

20 ÅRS JUBILÆUM

SÅ ER DER NYT FRA MUDDI OG SALAMIDRENGENE!

TIL NÆSTE ÅR 2010 TRO DET ELLER EJ SÅ HAR MUDDI OG SALAMIDRENGENE 20 ÅRS JUBILÆUM!!

DET SKAL FEJRES MED EN STOR TURNE!

MUDDI OG SALAMIDRENGENE HAR IGENNEM TIDEN SØSAT 10 ALBUMS MED EGNE SANGE SOM NU HAR DEN FORNØJELSE AT TILHØRE DEN DANSKE SANGSKAT. I ØJEBLIKKET ARBEJDER DE MED AT SAMLE AL DERES MATERIALE TIL DEN STØRSTE UDGIVELSE DE NOGENSINDE HAR UDGIVET NEMLIG MUDDI BOXEN!!

Sal


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Muddi & Salamidrengene
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: