The Antonelli Orchestra

Vild med dans

The Antonelli Orchestra er et 10-mands orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere, kendt fra TV-succesen Vild Med Dans.

The Antonelli Orchestra er sammensat af kapelmester Claes Antonsen der har spillet med flere af de største danske pop/rock orkestre. Bl.a. Thomas Helmig, Søs Fenger, Sanne Salomonsen, DanseOrkestret, Erann DD, Anne Linnet og mange, mange flere.

På TV kender vi ham bedst fra utallige TV-shows, eks. Her er dit liv, Venner for livet, Klassefesten, Endelig fredag og ikke mindst som før omtalt Vild Med Dans, som har høstet stor anerkendelse fra omverdenen. BBC Television, der er ophavsmænd til showet og som har solgt det til det meste at verden, har udnævnt The Antonelli Orchestra til det bedst spillende band i alle lande.

Der kan sammensættes et Vild med Dans program - med eller uden dommere, dansere og værter - helt efter kundens eget ønske.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Antonelli Orchestra er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Antonelli Orchestra

For booking af The Antonelli Orchestra ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 The Antonelli Orchestra
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: