Erik Grip & Peter Abrahamsen

To sangere - samme sjæl

PETER ABRAHAMSEN OG ERIK GRIP
" To sangere - én og samme sjæl" kan man sige om to af Danmarks største og mest garvede tekstfortolkere, Erik Grip og Peter Abrahamsen, der nu turnerer sammen til er række utraditionelle og intime spillesteder.

For både Erik Grip og Peter Abrahamsen har den danske og nordiske visesang været en ledetråd gennem hver deres lange karrierer.
Erik Grip som fortolkeren af Frank Jæger, Grundtvig, Nis Petersen, Emil Aarestrup, Holger Drachmann og Sigfred Pedersen.

Peter Abrahamsen ligeledes som fortolker af Sigfred Pedersen, B.S. Ingemann, Oskar Hansen, Carl Scharnberg m.fl.

Traditionsrige viser og sange fra Højskolesangbog og salmebog - og ikke mindst fra "Lystige Viser".

Nu optræder disse to koryfæer sammen, således som de også gjorde i deres helt unge år, hvor de blev kaldt for "Brødrene". I 2006 er det med en aften med sange fra de sorgløse 50'ere, med udpluk fra Giro 413-klassikerne over 60'erne, til 70'ernes påvirkning fra den amerikanske folkemusik.

Det er også viser og sange fra andre nordiske sangskrivere som, Cornelis Vreeswijk og Evert Taube. Norske Lillebjørn Nilsen, Jonas Fjeld & Ole Paus og mange flere åndsbeslægtede, som de to sangere og troubadurer selv har mødt på vejen.

Og der er også plads til såvel Erik Grips som Peter Abrahamsens egne kompositioner.

Det er to solister, der vælger at optræde sammen uden at det derfor bliver til en række duetter. Hver sanger sit særpræg, men begge mænd giver publikum en tæt oplevelse med mulighed for at synge med. Her er erindringer og indtryk fra landets større visetræf til intime aftner i danske vise- og folkeklubber, fra varme sommeraftner på højskoler og indtryk fra vintrenes sognearrangementer i skumringskirker. Der er højt til loftet og plads til tankevækkende tejster.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erik Grip & Peter Abrahamsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Erik Grip & Peter Abrahamsen

For booking af Erik Grip & Peter Abrahamsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Peter Abrahamsen & Erik Grip
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: