Cool Cats

Danseorkestre

COOL CATS behøver ikke den helt store præsentation. De spiller stort set alle musik-genre til alle slags arrangementer! Fra 50´er rock´n´roll til 60´er, 70´er, 80´er og 90´er-musik. Der er selvfølgelig også helt nye numre fra dette årtusinde.

COOL CATS spiller stort ser alle genrer til alle slags arrangementer. De har i de seneste mange år optrådt for alt fra mindre selskaber til større publikum på op til 5000 personer ved blandt andet:

* Store og små firmafester
* Sportsfester
* Internationale kongresser
* Specielle temafester & events
* Bryllupper & fødselsdage

Mange har altid et ønske om at deres fest skal have et bestemt tema. Har du en god idé, er COOL CATS altid med på at finde det koncept, som passer til jer. COOL CATS har været med til lidt af hvert:

* Har mange gange optrådt som "The Beatles", og har derfor et kæmpe Beatles repertoire
* Grease Party med alle de iørefaldende sange fra GREASE - fyret af med fuld energi
* Beach Party med palmer og sand på gulvet iført korte bukser og hawaiiskjorter
* Jitterbugtræf med snothår og rock'n'roll fra de glade 50'ere
* International kongres på D'Angleterre "i fuld galla" med hyggelig afdæmpet dinér musik

COOL CATS har optrådt med en masse af Danmarks bedste og spændende solister. Blandt andet James Sampson, Zindy Laursen, Annette Heick, Bobo Moreno samt en masse andre. COOL CATS laver også "Wham Experience" og "Earth Wind & Fire Jam".

COOL CATS har et kæmpe og meget bredt repertoire. 60'er mu
sik med masser af sange fra The Beatles. 70'er, 80'er, 90'er og helt nye sange fra i dag. Lige fra Chuck Berry til Beach Boys, Bee Gees, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, TV2, Robbie Williams og Alphabeat.

Foruden det store danserepertoire kan COOL CATS også engageres til at spille dinérmusik. Afdæmpet baggrundsmusik under hele middagen enten ved pianist eller hele bandet ved større arrangementer.

Det er også muligt at engagere Søren Hjort med Musical Show som underholdning mellem hovedret og dessert. På den måde bliver "den samlede pakkeløsning" for hele festen både mere overskueligt og billigere. Aftenen vil så forløbe således:

* Afdæmpet musik af pianist under hele middagen
* MUSICAL SHOW som underholdning mellem hovedret og dessert
* COOL CATS som danseorkester resten af aftenen frem til natmaden

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cool Cats er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cool Cats

For booking af Cool Cats ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Cool Cats
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: