Kim & Hallo

danseorkester

På 16 år har KIM & HALLO opnået status som Danmarks mest alsidige danseorkester og vi er stolte af, at kunne præsentere dette flagskib på den danske popscene.

Vi kan faktisk undvære den traditionelle opremsning af pladeudgivelser, hits, TV-shows og de store begivenheder de 5 "hallo´er" har været igennem og konstatere, at forekomsten af orkestre med den kaliber er sparsom i Danmark/Skandinavien.

På livesiden lægges vægt på show, analyserende og intuitiv repertoirevalg, publikumskontakt og ikke mindst at spille på "rigtige" instrumenter. Man ser her en sjælden spilleglæde og 3 leadvokaler sikrer afveksling ligesom guitarer, bas, harmonika og saxofoner konstant bytter plads hos orkestermedlemmerne. KIM & HALLO`s repertoire spænder vidt. Internationale hits, Rock n´Roll, Country, Dansband hits, ( kort sagt: "Alt fra Techno til Dansk-/ Svensktop") serveret med glimt i øjet, har gjort orkesteret efterspurgt til firmafester, festivaler, halballer (bl.a. dansegalla med Bamses Venner, Sweethearts, Vikingarna, Thorleifs mv.). KIM & HALLO er også det foretrukne konceptorkester, når de største dansktopsolister skal backes op på livescenen eller på TV.

KIM & HALLO har også opdaget hvad der er sket med dansbandpublikummet i de seneste år. Tiderne skifter og det har KIM & HALLO indset efter den seneste CD-release. De nye elementer i tiden har nødvendiggjort en holdningsændring hos orkestrene og koncertarrangørerne, hvor KIM & HALLO er foregangsorkester for en ny generation af dansebands i Danmark.
Publikum vil have oplevelser med hjem og oplevelserne skabes ved en eksplosion af dynamik, show og power, der hele tiden er tilpasset arrangementets behov og publikums musiksmag. Det er således store krav, orkestrets 5 medlemmer stiller til sig selv, hvis eneste lighed er, at de er forskellige og har kæmpe ambitioner i alle retninger!

Kim & Hallo består af:

Kim Harring
Sang og bas

Keld Dons
Keyboard, harmonika

Torben Hylander
Guitar, harmonika, keyboard, saxofon og bas

Martin Rydnemalm
Saxofon, guitar og bas

Jesper Vestergård
Trommer

"Kim & Hallo"
Under dette kendte orkesternavn gemmer der sig 5 topprofessionelle musikere, der siden starten i 1990 har haft det ene mål, at blive Danmarks bedste danseorkester. 3 singler, 7 albums , mange optrædener på DR, TV2, NRK, SVT og FVT er høsten efter 14 års hårdt slid.KIM & HALLO, som eneste danske orkester, et track med på combilationen "Nordens Største Dansband", der distribueres over hele Skandinavien.

En tilskuer sagde engang: " I var så gode at vores store datter har meldt sig ind i jeres fanklub. Hun har ellers altid været imod dansktop, men når I spiller det, er det noget andet". Et par sætninger der sætter tingene i perspektiv og understreger den nødvendige holdningsændring KIM & HALLO er foregangsorkester for. Under mottoet: "Det er godt at få det bedre, men bedre at ha` det godt" formår orkestret på mærkværdig, jysk vis, at blande begreberne og genrerne sammen således, at alle publikum får en musikalsk og showmæssig oplevelse med sig hjem.

Livescenen er det bedste sted at tyde nye folkelige signaler og når man er kompetent, opslugt og glad for det man laver, bliver signalerne hurtigt konverteret til ideer og praksis, der i sidste ende overrasker og tilfredsstiller publikum.

Man kan tale om et omrejsende musikalsk supermarked, hvor hylderne bugner af alt fra "evergreens" til "hitlistemusik", men fremført med respekt, nerve og show. KIM & HALLO ligger altid stor vægt på publikums-kontakt og elsker at spille på "rigtige" instrumenter, selvom de for længst har taget højteknologien i brug.

Mange har i årenes løb forsøgt, at tage livet af den danske folkelige musik, men uden held. Efter orkestrets opfattelse kan det aldrig lade sig gøre. Man har til stadighed brug for en type musik, hvor unge og gamle er i stand til, at more sig på samme præmisser. På tværs af holdninger, social status, forventninger/ ingen forventninger og musiksmag, samler den folkelige musik menneskerne i det for samfundet så vigtige fællesskab, der fornyer troen på i morgen. Men måden det kan gøres på trænger til fornyelse.

Måske er KIM & HALLO det eneste orkester lige nu, der kan tilføre "den danske folklore" nerve og power.

Glæd Jer!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim & Hallo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim & Hallo

For booking af Kim & Hallo ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Kim & Hallo

Den nye Kim & Hallo CD

OVER 50.000 HITS PÅ YOUTUBE

Den nye Kim & Hallo CD, "Danske Schlägere", har været på gaden i et lille stykke tid nu og har allerede opnået fine placeringer på landets hitlister.

Også i Norge er de gamle landeplagere i tidssvarende indspilninger er åbenbart gået "lige ind" hos publikum.

På livescenen bliver der skrålet med på "Åh Marie, jeg vil hjem til dig" som aldrig før og "Lille fregnende Louise" ´s ansigtsløft, har fået ung som gammel op af stolene med over 50.000 hits på YouTube.

Er du til partymusik anno 2011, så gør dig selv en tjeneste og book Kim & Hallo til din næste arrangement - book & læs mere her


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kim og Hallo
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: