Paul Harrison Band

Jazzorkester - førende internationalt navn.

HOT rytmisk traditionel jazz på højeste niveau med engelske Paul Harrison. Den populære bandleder har været det altdominerende topnavn, siden han indtog Danmark med sin klarinet og sax i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten.

Langt over hundrede koncerter om året understreger Harrisons kaliber; virtuos musiker og vægtet som en af de vigtigste aktører på jazzscenen i nyere tid. Har markeret at kvalitet er hans varemærke, og trækker en massiv fanskare der rækker langt ud over det typiske jazzpublikum.

Paul Harrison kører særdeles træfsikkert med sin karakteristiske og eksplosive stil og sound, tilsat et væld af overraskelser undervejs. Han rammer et stort og loyalt publikum i alle aldre, både i Danmark og uden for landets grænser, og udover jazzklubber, festivaler og rytmiske spillesteder, er bandets også eminent til alle former for officielle, private og firmaevents.

Et meget catchy og melodisk repertoire af traditionelle klassikere mikses med atypiske numre for genren, og det hele skydes effektivt af i en stor variation inden for de rytmiske stilarter som Traditionel, Revival, Dixieland, Swing, Ragtime, New Orleans, Blues, såvel som pop og klassiske temaer.

Harrison disker op med et meget efterspurgt internationalt band, med fremragende folk på alle poster, inklusiv flere vokaler. Med musikalske perler i det tætte samspil og solopræstationer, og en visuel performance i særklasse. Et stærkt engageret, humoristisk og yderst professionelt team leverer "the full power" af det succesfulde Paul Harrison Band.

Paul Harrison mestrer et bredt udvalg af musikalske udspil til officielle koncerter, festivaler, jazzklubber, rytmiske spillesteder, kulturhuse, firmafester, skoler, hoteller, byfester, kirkekoncerter, alle former for private arrangementer etc. Professionel, populær og præsentabel i enhver sammenhæng, med fuld valuta til både øret og øjet.

*Paul Harrison Band - 6 medvirkende - lejlighedsvis mindre/udvidet ensembler.
*Med sangerinde - Miriam Mandipira/ZB eller Camilla Ernen-Lyngholm/DK. *Specialiseret i danske og internationale gæstesolister.
*Ren lytte-koncert eller danseorkester til Jazz Band Ball.
*Nostalgisk Jazz & Swing Event med Swingdansere og evt. danseundervisning. *Atmosfærisk og eksklusiv receptionsmusik med mindre ensemble.
*Julekoncert/underholdning med sangerinde.
*Kirkekoncert med Miriam Mandipira - også som Julekoncert Nov/Dec. *Gospel-Jazz-Blues koncert med Miriam Mandipira.
*Temafest - Jazz Event i original HOT retro-style.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Paul Harrison Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Paul Harrison Band

For booking af Paul Harrison Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Paul Harrison Band
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: