Annette Heick

konferencier, solist

Som konferencier er Annette Heick et sproggeni. Hun taler flydende engelsk, tysk, fransk, italiensk og svensk.

Vi kender hende nok bedst fra TV-programmerne Ushi Heiku, Roomservice og Mit Sande Jeg, men allerede inden Annettes TV-debut for 3 år siden var hun et etableret navn i diverse musikalske sammenhænge.

Det kommer vi til at høre meget mere til nu og fremover. Den 26. september udsendte Annette sin første solo-CD, Right Time. Men allerede i løbet af sommeren fik hun skudt udgivelsen godt i gang med radio-hittet "Where Will I Go", som hun selv har skrevet.

Dette er kvinden, som har brug for et visitkort på størrelse med et A4 ark, - TV-vært (både med og uden japanske tænder), konferencier, sangerinde, danser, Guldkaramellen, Andersine, mor, boligbygger i Sverige, forfatter og nu kan hun så også skrive debutalbum og pladeselskabs-direktør på kortet -

At Annette Heick så er en bette køn pige, skal vel ikke komme hende til skade, som Jyden ville sige.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annette Heick er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Annette Heick

For booking af Annette Heick ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Annette Heick

Annette Heick

NYT ALBUM

Annette Heick er ved at ligge sidste hånd på sit andet studiealbum, der udkommer i både Danmark og Sverige i det nye år.

Albummet er indspillet i Stockholm sammen med produceren Tony Malm, og består af sange på både dansk og svensk, med duetter på kryds og tværs af sundet. Ved koncerten får Annette Heick besøg af den aarhusianske rapper, og tidligere vinder af MC Fight Night Ham den Lange, samt den svenske sanger Eric Nytomt, der synger duetten Nu på Annettes nye album.

Det aarhusianske publikum kender senest Annette fra rollen som den ordsprogsforvirrede Pia i 80'er musicalen Elsk mig i Nat, der spillede i Musikhuset i efteråret 2010. I genopstæningen af Elsk mig i Nat X-mas - der kommer til Musikhuset i december 2012, er hun atter at finde i den livsbekræftende musical.

Annette blev født ind i en showbizz familie, og er opvokset op i Danmark, men flyttede for et par år siden til Sverige. Her bor hun i dag lidt uden for Malmø, sammen med manden Jesper, og deres to børn på 2 og 6 år.

Det helt store gennembrud fik Annette Heick i 1988, da hun sammen med grandprix-legenden Tommy Seebach hittede stort med "De Skælder Mig Hele Tiden Ud". Siden har hun deltaget flere gange i Dansk Melodi Grand Prix, senest i 2008 med sangen "Copenhagen Airport", udgivet soloalbummet "Right Time", samt været vært på diverse store danske tv-programmer og shows.

Annette er en kvinde med power, og der skal hele tiden ske noget. Hun har ved siden af musikken og scenen, skrevet flere bøger og medvirket i film, samt lagt stemme til en lang række tegnefilmsfigurer. Tidligere på året var hun nomineret til en Robert i kategorien "Bedste Kvindelige Hovedrolle" for sin rolle som Yvonne, i den danske Olsen Banden tegnefilm "Olsen Banden på de bonede gulve".

Læs meget mere om Annette Heick


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Annette Heick
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: