Søren Pilmark

Musik, sang, trylleri og komik i absolut verdensklasse!

De, der har oplevet hans one-man-show, vil vide, at også her er der tale om virkelig kvalitetsunderholdning. Pilmarks show er simpelthen en forrygende morsom oplevelse. Planlagt, som det er, ned til mindste detalje.

Søren Pilmark er ubetinget en ener i dansk showbizz.
Han så dagens lys i oktober 1955 og har efter sin uddannelse på Århus Teater i 1977 haft en lang og spændende karrierer.

Han har slået sine folder på både film, teater og TV med et utal roste præstationer. Som den elegante entertainer slog han sit talent eftertrykkeligt fast, da han dannede par med Per Pallesen i deres forrygende flygelshow. En succes, der bl.a. også gav genlyd i udlandet med så fjerne steder som Kina. Dette samarbejde blev efter mange opfordringer gentaget i 1998 med en lang turné der spillede for udsolgte huse.

Søren har lavet et helt nyt soloshow. Det er Sørens sædvanlige blanding af professionel og overraskende komik, kombineret med hans mange musikalske og skuespillertalenter. Som altid har Søren et udtalt talent og interesse for trylleri, der er et naturligt overraskende element i hans shows. Dette nye show er af en hidtil uset dimension, med mange nye facetter og ikke mindst, hvor visuelle effekter indgår. Men oplev det selv og bliv lige så begejstret og overrasket som Søren, selv om han med sine mange talenter og sans for præcision har tilrettelagt alt til mindste detalje. Søren kan bare få det umulige til at se legende let ud, og det et jo nok præstationen i sig selv.

Søren Pilmark målretter også gerne sine shows, efter en forudgående briefing med arrangøren. Han er jo bl.a. kendt for sine skrevne velkomsttaler, der er dedikeret til selve arrangementet, og som han på forunderlig vis får til at rime.

Søren Pilmark optræder også med sit show på engelsk, og kan også påtage sig rollen som den belevne og velformulerede konferencier.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Pilmark er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Pilmark

For booking af Søren Pilmark ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Søren Pilmark
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: