Cykel Show

Cykel Show

Oplev det vildeste og mest ekstreme inden for cykelsporten:

Anders Kolpen på Trial cykel. Det er en gren indenfor mountain bike, men med en specialbygget trialcykel. Trial cyklen kan med Anders på ryggen bruges til at springe over personer, biler og hvad der ellers måtte stå i vejen. Som på motorcykel gælder det om at passere forhindringer, uden at røre jorden. Forhindringerne kan også være paller, træ, sten eller kasser i forskellig højde.

Cykel Show med Anders Kolpen

Showet er bygget op omkring de specielle trial cykler. Balance, hop og baglæns kørsel er muligt, og cyklen bruges på paller og en udtjent bil. Der bliver sprunget over publikum, og forceret de vildeste forhindringer. Høje stabler af paller, og store afstande hvor man nemt kan falde ned.

Anders Kolpen arbejder i en cykelforretning . Lige så snart han har fri, tager han ud for at cykle. I starten var det mountain bike og lidt på landevejen, men har de seneste år kørt trial som hovedsport. Anders´ cykel er total specialbygget. Hver del er vejet og afprøvet, og tunge dele er udskiftet med nye og lettere dele!

Meriter:

#13 ved EM i expert klassen

#1 ved DM 2003 - 2004 - 2005 i Elite klassen

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cykel Show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cykel Show

For booking af Cykel Show ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Cykel Show med Anders Kolpen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: