Copenhagen Blues Brothers

Copenhagen Blues Brothers leverer varen 110 %... Den vaske ægte Chicago Blues á la Elwood og Jake Blues, som vi kender og elsker den fra kult-filmen: "The Blues Brothers".

Bandet trykker den af i sorte jakkesæt, solbriller, slips og showet er så gennemført som det lader sig gøre. Fyrværkeri, solbriller til publikum og andre sjove påfund, er noget af det der vil ske, hvis man er i selskab med Copenhagen Blues Brothers for en aften...

Bandet kan både engageres med den ni mand store grundbesætning bestående af:
2 Blues Brothers Entertainere - Rytme gruppe: Guitar, Bas, -Trommer, Piano/Organ - Blæsere: Trompet, Alt Saxofon, Tenor Saxofon.
Udover grundbesætningen kan bandet udvides med korpiger og evt. guest stars.

Der er garanti for en aften med råswingende Blues, Rythm 'n Blues og Soulmusik når Copenhagen Blues Brothers lukker op for godteposen, der blandt andet indeholder hits som ´Everybody Needs Somebody´, ´Rawhide´, ´Gimme Some Loving´ og ´Sweet Home Chicago´.

I tidernes morgen da Copenhagen Blues Brothers blev samlet, blev det til en helt unik cocktail, blandet af en utrolig forkærlighed for soul og blues musikken, samt et fantastisk arrangement, professionalisme og positiv udstråling.

Har man ikke oplevet Copenhagen Blues Brothers optræde, så har man en oplevelse for livet til gode!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Copenhagen Blues Brothers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Copenhagen Blues Brothers

For booking af Copenhagen Blues Brothers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Copenhagen Blues Brothers
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: