Girl Jam

Jamband

girl Jam er altid opdateret med de nyeste hits og største rockklassikere fra bl.a. Duffy, Pink, Katy Perry, Amy MacDonald, Beth Hart, Anastacia, Shakira, Tina Turner, Sheryl Crow, Alanis Morissette med flere.

Århus/Randersbandet girl Jam er en populær og skøn fornyelse på den danske jamscene og har med omkring 200 koncerter de sidste 6 år, slået sig godt fast rundt omkring med et godt og stærkt koncept, der byder på "nutidens og 90'ernes kvinder". Ikke mange bands spiller de dugfriske hits med f.eks. Duffy, Pink, Katy Perry, Anastacia, Beth Hart.

I front er Helle Storm og svenske Helena Sydberg og de gør det så godt at du kan lukke øjnene og tænke: "Det er da løgn"!!!!
De mestrer både det vrede og det blide, smukke ballader og energifyldte rocksange.

Med sig på scenen har de et stærkt hold bestående af: Helle Klein på bas, Remi Lindby på guitar, Tom Lindby (Natural Born Hippies) eller Allan "Mulle" Dahl på trommer.

Med indlevelse og entusiasme leverer girl Jam et show af sin helt egen art, en forførende og energisk stil og er kendt for at komme helt ud over scenekanten - så der er lagt op til en rigtig "bitchy" aften.
Med hits som "I kissed a girl", "Please don't leave me", "So what", "Hot n cold", "Lady Marmalade", "U+ur hand", "Mercy", "Learning to live", "This is the life", "Left outside alone", "If it makes you happy", "Black velvet", "Kids in America", "Walking on sunshine" og "Nobody's wife" garanterer girl Jam en kanon aften, som helt sikkert giver hjertebanken og sved på panden.


girl Jam består af:
Helle Storm (vokal)
Helena Sydberg (vokal og keyboards)
Helle Klein (bas og vokal)
Remi Lindby (guitar og vokal)
Tom Lindby eller Allan Dahl (trommer og vokal)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Girl Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Girl Jam

For booking af Girl Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Girl Jam
Lyt til Girl Jam

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: