Mike Elvis Andersen

Elvis kopi

THE KING WILL ROCK YOU !

ELVIS 68 COMEBACK SPECIAL
Oplev Europas bedste og mest anerkendte Elvis imitator Mike Andersen. Iført læder dresset fra " Elvis Presleys 68 Comeback Special" leverer Mike det ene kæmpe hit efter det andet, live.
Mike Andersen har optrådt på de skrå brædder i snart 20 år. Mike startede som 16 årig og vandt utallige talent konkurrencer både som Elvis men også med eget sang materiale. Mike var en af de første på TV som optrådte som Elvis imitator i "Kims Corner" med Kim Schumacher i 80erne.
Mike er kendt fra utallige ugeblade, aviser og TV- reklamer. Mike har optrådt for bl.a. danske og udenlandske film stjerner, Singapores Præsident, Walt Disney og den amerikanske ambassadør. Mike Andersens Elvis show har været sendt live til 14 lande via satellit , Mike har også medvirket i flere danske film.
Som en af de få optræder Mike i udlandet sammen med Elvis Presleys private ven og tenor kor sanger, Shaun Nielsen. Shaun var sammen med Elvis til hans død i 1977.
Mike Andersen har som den eneste i Europa været så heldig at få Elvis Presleys originale kor "The Jordinares" til at lægge stemmer til Mikes nye show "One Night With Elvis "68 Comeback Special", så publikum kan få en så original oplevelse af hvordan lyden var dengang. Så tættere kan man næsten ikke komme the "real thing".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mike Elvis Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mike Elvis Andersen

For booking af Mike Elvis Andersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Mike Elvis Andersen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: