Robbie Williams Jam

Robbie Williams kopiband

Robbie Williams Jam fungerer bedre end nogensinde og har etableret sig som et af de førende kopibands herhjemme med over 500 spillede koncerter.

Den kæmpe popularitet Robbie Williams nyder i Danmark - et meget flot pladesalg en lang stribe af hits, og "årets koncert" i Parken i juli 2003 - har glort Robbie Williams Jam mere aktuelt og populært end nogensinde - vel nok det største jamband lige nu i
Danmark !!

Men dette skyldes absolut ikke kun ovenstående fakta - det er så sandelig også bandets egen fortjeneste.

Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter 300 koncerter siden da med fulde huse hver gang ! - må man sandelig sige, at bandet i dén grad har indfriet de store
forventninger !!

Med en sanger som Ditlev, og med nedenstående musikere med på scenen, kan man næsten ikke få et bedre og mere rutineret band.

Ikke alene synger Ditlev så der absolut ikke er noget at tage fejl af - fantastisk i denne sammenhæng er kun et fattigt ord - men derudover har Ditlev også denne hér drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, som jo netop er så kendetegnende for Robbie Williams.

Robbie Williams Jam består af virkelig rutinerede drenge, der har spillet overalt - lige fra de store festivaler til alle landets klubber og spillesteder med bands som Momb, Ivan Pedersen, Kid Kreole & The Coconuts, Soap, AnneLoise, Maria Montell, Innocent Blood,
Sasha Dupont, Drori Hansen, Rollo & King, EyeQ samt med en del af de populæreste jambands gennem tiden.

Robbie Williams Jam spiller naturligvis alle de store hits fra de 4 Robbie Williams plader - fra Angels over Millinium og Rock DJ til Feel og Come Undone.

Så er du til god iørefaldende pop/rock, og til et show, der i allerhøjeste grad hører til i toppen af danske jambands - så skal du bare opleve Robbie Williams Jam !!

Robbie Williams Jam er :
Ditlev Ulriksen : "Robbie Williams"
Thomas Andersson : Guitar & Vokal
Casper Poppe : Bas & Vokal
Kenni Jørgensen : Trommer & Vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Robbie Williams Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Robbie Williams Jam

For booking af Robbie Williams Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Robbie Williams Jam

Robbie Williams Jam

KOPIBAND

Den kæmpe popularitet Robbie Williams nyder i Danmark og den lange stribe af hits, har glort Robbie Williams Jam mere aktuelt og populært end nogensinde - vel nok det største jamband i Danmark lige nu!

Robbie Williams Jam fungerer bedre end nogensinde og har etableret sig som et af de førende kopibands herhjemme med over 600 spillede koncerter herjemme men også på Grønland og Færøerne og i Frankrig, Sverige samt 2 Irak-ture.

Her er Robbie Williams Jams koncertkalender.

AUGUST
1/8 Bramming Byfest Bramming
2/8 lukket arr. Odense
7/8 Franck A. Odense
15/8 Den Røde Hund - unplugged København
22/8 KELLERDIRK København
23/8 tbc
30/8 tbc

SEPTEMBER
12/9 KELLERDIRK København
26/9 tbc København


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Robbie Williams Jam
Lyt til Robbie Williams Jam

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: