Danser med Drenge

Live-band

Danser med Drenge har eksisteret i mange år, men 2006 har givet den populære popgruppe deres første førsteplads på hitlisten

Albummet Vores Bedste er en opsamling af de 26 bedste sange op gennem tiderne fra Danser med Drenge - samt 5 nye sange! Det efterspurgte album har, udover at sælge 50.000 eksemplarer, givet bandet en platinplade.

Flere og flere danskere kalder nu Danser med Drenge for Danmarks bedste live-band. Der er total livsglæde både på scenen og blandt publikum - som efterhånden kender alle Danser med Drenge's sange og skråler løs på dem sammen med bandet og den stærke sagerinde Rie Rasmussen i front.

Er du klar til fest? spørger Danser med Drenge. Og det er publikum helt givet..

Danser med Drenge - orkesteret, som ofte er blevet dødsdømt af meningshaverne - men som har overlevet både dødsfald, udskiftninger, økonomiske nedture og diverse sagsanlæg - er nu klar med endnu en stor landsdækkende koncert-tourne med udsolgte sale rundt omkring.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Danser med Drenge er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Danser med Drenge

For booking af Danser med Drenge ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Danser med Drenge
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: