Caroline Henderson

Caroline Henderson

Caroline Henderson har en unik evne til at bevæge sig ubesværet i flere musikalske scenarier. Hun har bevæget sig ind i et kunstnerisk rum, hvor musikalske genrer og grænser ophæves.

Caroline Henderson mister aldrig mister sin identitet. Ethvert udtryk i Caroline Hendersons musik er stemplet af hendes personlighed.

Caroline fortsætter sin kunstneriske udvikling med et varieret udtryk og intime fortolkninger af klassikere, viser, tango, blues og jazz - sunget på dansk, engelsk, svensk og fransk. Hun har en udviklet intuition i forhold til sit publikum, og kan sammensætte et program tilpasset næsten enhver begivenhed, og alt efter opgave og ønsker udvælger hun med omhu sine musikere.
Som kunstner følger Caroline sine sikre instinkter og sin indsigt. Hun kan fortolke, så musikken både klinger i øret, bevæger hjertet og taler til kroppen. En koncert med Caroline Henderson er altid en herlig oplevelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Caroline Henderson er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Caroline Henderson

For booking af Caroline Henderson ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Caroline Henderson
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: