James Sampson

Soul

Manden fra "Stjerne for en aften" med Danmarks bedste soulstemme er tilbage i storform

Hvis nogen skulle gå og tro, at James Sampson, tidligere vinder af "Stjerne for en aften", blot var en flygtig succes, så kan de godt tro om igen. Den 33-årige dansk-amerikaner er først lige begyndt. James fortsætter sin musikalske udvikling på soloalbum nummer tre, "Don't Give Up".

Albummet er hans første siden gennembrudsåret 2002, hvor James udsendte hele to soloplader med blot ni måneders mellemrum - og solgte i alt 135.000 eksemplarer. Og James har absolut ikke tænkt sig at gå i stå som kunstner eller sanger. Til det nye album har han skrevet to af sangene selv - titelsangen "Don't Give Up" samt "Your Love" i samarbejde med Tom East. Og det har givet ham mod på mere.

"Da jeg var yngre, skrev jeg digte og korte historier. Og til mit soloalbum nummer to skrev jeg "All I Want". Det falder mig naturligt at skrive, og melodierne kommer let. Det største problem er faktisk, at jeg aldrig rigtigt har lært at spille et instrument," forklarer James.

Manden med fløjlsstemmen er på "Don't Give Up", tilbage i den rolle, som han er bedst i. Som soulsangeren, der inviterer os med på en brandvarm rejse ind i en verden af gospel, soul, blues, R&B, pop og alt, der både lyder og føles godt. "Pladen byder på en skøn blanding af mange typer af sange. Ballader og ikke mindst "up-tempo" numre a la Motown. Jeg kan garantere, at der vil være noget for enhver smag. Uanset hvor gammel man er, vil der være noget på pladen, man kan lide," lover James.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på James Sampson er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på James Sampson

For booking af James Sampson ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

James Sampson

 James Sampson
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: