Kristian Lilholt

Koncertnavn

Kristian Lilholt har en sjælden evne til at videregive musikalitet og varme, og er en stemningsskaber ud over det sædvanlige.

Kristian Lilholt udsendte i foråret 2009 dobbelt CDen OUR SONG - den elektriske & den akustiske - . OUR SONG er Kristian Lilholt's 10. album i eget navn. Derudover har han bl.a leveret et par håndfulde af de mest kendte melodier, hans bror Lars profilerede Lilholt Band på.

OUR SONG markerer også samarbejdet med Ida Friis Virenfeldt, som er solisten på dette album.

"Our Song er aldeles fremragende; hele vejen igennem er man mere end almindeligt godt underholdt" (nordjyske medier *****).

"Dobbeltalbummet er dobbelt smukt. Sangene på Our Song er smukke og iørefaldende, og nærmest uendeligt blide i deres velspillede musikalske udtryk. Ida Friis Virenfeldt er et fund". (midtjylands avis *****).

"Hvilket enestående værk. Fremragende arrangementer, fortryllende melodier og mage til bedårende og guddommelig stemme skal man lede længe efter. Man bliver så glad".(jyske vestkysten*****).

Før nogen af os vidste hvad X faktor var, gennemførte Kristian Lilholt sin egen ude i virkeligheden. Ved alle koncerter i 2002-2003 blev det lokale pigesangtalent inviteret indenfor som solist, og en novemberaften i 2002 var den dengang 17 årige Ida Friis Virenfeldt den udvalgte, da turen gik forbi aulaen på Fjerritslev Gymnasium. Ida slog hælene i gulvet, levede sig ind i musikken og gjorde en forskel. Siden 2005 har hun været den lille juvel ved Kristian Lilholts koncerter. I dag er Ida 24 år, og efter mere end 250 koncerter sammen er de albumaktuelle med OUR SONG. Som Maggie Reilly blev stemmen i Mike Oldfields musik, er Ida Friis Virenfeldt nu stemmen i Kristian Lilholts nuancerede musikalske univers.

Kristian Lilholt, og hans NOGET GANSKE ANDET LILHOLT show, er en gennemmusikalsk, rørende og ikke mindst meget underholdende seance. Fra de mange der hár oplevet det, til jer der endnu ikke måtte vide hvad I går ind til: GLÆD JER. Inden der er gået mange sekunder, er man fanget ind i Kristian Lilholts musikalske "boble", og man kan bare læne sig tilbage og nyde. Med overskud og humor spiller og fortæller han sig gennem et bredt udsnit af sin rige produktion. Det kan gå hurtigt, det kan gå langsomt, det kan være på dansk eller engelsk, eller helt uden ord. Kernen er altid den umiskendeligt iørefaldende melodiske nerve, og den stemningsmættede musikalitet.

Med hjælp fra Lasse Jørgensen (som kan spille på det meste) og lidt old fashion teknik, fremføres hørværdige udgaver af selv de "store" instrumentalnumre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kristian Lilholt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kristian Lilholt

For booking af Kristian Lilholt ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kristian Lilholt
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: