Neighbours

Det gådefulde folk

Naboerne står fortsat side om side på musikfronten.

Sådan lyder det i TV-spottet fra den nye CD "Det Gådefulde Folk" med bandet NEIGHBOURS, der med denne deres 3´de CD endnu engang stiller skarpt på at servere en omgang iørefaldende folkepoprock-musik tilsat tekster, der stadigvæk kredser om vi menneskers liv, som vi hver især har fået som gave men samtidig også som opgave.

"Neighbours prøver at smelte ordene sammen med musikken - som Neighbours tidligere har sunget det - "så vore sange bli´r til liv og kærlighed" - og det får Neighbours faktisk mange reaktioner på. Musikken skal som alt andet betyde noget ikke blot for én selv men også helst for andre. Deri finder Neighbours deres opgave som samtidig også er en ren foræring, når man holder så meget af musik, som Neighbours gør. Neighbours glæder os til de kommende måneder med "Det Gådefulde Folk" og håber på at publikum også denne gang vil tage godt imod en stribe nye sange både på CD og aldeles live ved koncerterne, der de kommende måneder bringer os hele landet rundt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Neighbours er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Neighbours

For booking af Neighbours ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Neighbours

 Neighbours
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: