Michael "MILO" Jørgensen

Interaktiv koncert for børn

En interaktiv koncert for børn
Michael "Milo" Jørgensen spiller rytmiske børnesange - rock, calypso og bossa nova - og synger og leger med børn og voksne.
Børnene aktiveres med klap, hop og sang - og bliver også inddraget i koncerten med spil på en marimba fra Cuba.

Michael "Milo" Jørgensen synger og spiller guitar - og med sig har han "2 små musikere der sidder i en æske og spiller på trommer og bas" - og så lyder det som et helt orkester. Det er rytmisk musik, leg og bevægelse - eller som en pige sagde: "Det er som om musikken kommer ind i øret - og ud i benene".
Michael "Milo" Jørgensen spiller som solist for mange grupper af børn i alderen 0 til ca. 12 år. Børneinstitutioner, biblioteker, byfester m.m. Koncerten er også velegnet til familiearrangementer.

Anmelderne skrev
Michael "Milo" Jørgensen havde en fantastisk kontakt til børnene, musikken var god, iørefaldende - og omkvædene var nemme at synge med på.
Henriette Carlsen er pædagog i Børnehaven "Æblet", Ebeltoft.

Et rigtig godt musikalsk arrangement for børn og voksne. Michael "Milo" Jørgensen fik hurtigt børn og voksne aktiveret, så alle udfoldede sig til den rytmiske musik. Arrangementet kan varmt anbefales til alle børnebiblioteker.
Kirsten Boelt er bibliotekar på Det Nordjyske Landsbibliotek.

Michael "Milo" Jørgensen spiller ...
Uddannet pædagog - og leder af børnemusikgrupperne "Spil'opperne" og "SalsaMortale", som bl.a. har spillet på Plænen i Tivoli, Langelandsfestival, Copenhagen Jazz Festival, Musikhuset Århus, Køge Bugt Kulturhus, Karneval i Aalborg, Brædstrup Festival, Frederikssund Festival og Blaabjerg Børnemusik Festival. Michael har flere gange turnéret i Grønland - og har bl.a. spillet ved Nuuk Festival. Michael "Milo" Jørgensen spiller også i Sverige - og synger på svensk.

"Ka' Lypso hopppe? - og andre sange der bevæger børn"
CD med 10 sange der bevæger børn.
Pressen skrev om Cd'en: "Musikalsk i himmelhøjde - pædagogisk i børnehøjde".
Musikere: Bl.a. Poul Halberg, Jens Haack, Michael "Milo" Jørgensen m.fl.
Lyt eller køb: www.jazzmusic.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael "MILO" Jørgensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael "MILO" Jørgensen

For booking af Michael "MILO" Jørgensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Michael "MILO" Jørgensen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: