Beats To Bytes

Børnemusik

Beats To Bytes tager eleverne med på en musikalsk tidsrejse helt tilbage fra de tidlige ryt-mer som de afrikanske slaver bragte med sig til Amerika.

Rejsen går gennem årtierne med nogle af rockmusikkens hjørnesten og op til i dag, hvor samplere, computere og anden elektronik spiller en stor rolle.

På rejsen præsenteres eleverne for rockmusikkens udvikling og der trækkes en rød tråd fra fortidens rytmer til nutidens samplinger og breakbeats.

Eleverne får dermed et ind-blik i baggrunden for den musik de lytter til og omgiver sig med i deres hverdag.

Vi viser hvordan computeren indgår som et nyt instrument på lige fod med de oprindelige instrumenter, som selvfølgelig også præsenteres undervejs.

Eleverne inddrages i løbet af koncerten, gennem aktiv med-virken i en stor del af repe-toiret og de får chancen for at vise deres evner som rappere.

4 friske og spilleglade musikere med bred professionel bag-grund sørger for at rejsen bliver en medlevende og underholdende oplevelse.

Beats To Bytes består af:

Lars Lundgaard (trommer),
Jens Krohn (keyboard),
Lasse Kjærulf Andersen (guitar)
Jacob Jensen (bas)


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Beats To Bytes er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Beats To Bytes

For booking af Beats To Bytes ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Beats To Bytes
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: