SalsaMortale

Børnekoncert

SalsaMortale

Interaktiv idrætskoncert for børn
Frodige rytmer, fysisk aktivitet og fællesskab

Hvad er en interaktiv idrætskoncert for børn?
Orkestrets navn, SalsaMortale, er sammensat af 2 ord, nemlig "Salsa" og "Mortale". Disse 2 ord er hentet fra henholdsvis musikkens verden - og idrættens verden.

Frodige rytmer - musikkens puls
Salsa er det spanske ord for "stærkt, krydret sovs" - og er samtidig en betegnelse for den frodige sammenblanding af afrocaribiske rytmer fra Caribien. En idrætskoncert med SalsaMortale byder på livsglade sange for børn, indhyldet i frodige rytmer. Det er musikkens puls.

Fysisk aktivitet - kroppens puls
Mortale er den sidste del af ordet "saltomortale" - hvilket betyder et kraftfuldt spring inden for gymnastik, - og ordet stammer dermed fra idrættens verden.
En idrætskoncert med SalsaMortale udspiller sig inden for en ramme som giver det enkelte barn mulighed for, på egne præmisser, at være fysisk og musikalsk aktiv - f.eks. med klap, hop, tramp, dans og sang. Samtidig giver idrætskoncerten børnene mulighed for at præstere, at være kreative og at improvisere. Det er kroppens puls.

Fællesskab - tidens puls
En idrætskoncert med SalsaMortale er en interaktiv begivenhed. Det betyder, at sangenes form og indhold bevidst er skabt, således at der er mulighed for samspil børnene imellem - samt at der er mulighed for kommunikation med musikerne under koncerten. Børnene inddrages i koncerten. Blandt andet vil børn blive inviteret "på scenen", for at spille på en olietønde ("steeldrum") fra Jamaica - og på en marimba fra Cuba - i sammenspil med orkestret. Børnene er i et fællesskab, hvor der opstår muligheder for at dele præstationer og improvisationer med hinanden. Det er tidens puls.

"En bevægende og pulserende - stærkt, krydret idræts- og musikoplevelse for børn"

SalsaMortale spiller... der hvor børn "bevæger" sig
SalsaMortale har spillet i mange forskellige sammenhænge, der hvor børn i alderen 0 - ca. 12 år "bevæger" sig: * skolekoncerter i folkeskolen * idrætsforeningers fester, rekrutterings- og PR-arrangementer * DGI's og idrætsforbundenes forskellige idrætsskoler og lejre * daginstitutioner * arrangementer i spejderbevægelsen - og på festivaler i hele landet.

SalsaMortale blev landskendt, da DR Nyheder, i sommeren 2002, bragte et indslag i TV-avisen om SalsaMortale's koncert ved Copenhagen Jazz Festival.

"Ka' Lypso hoppe? - og andre sange der bevæger børn"
SalsaMortale har udgivet sangene der bliver spillet ved koncerten - bl.a. med gæstemusikere som Poul Halberg og Jens Haack.
Pressen skrev om CD'en: "Musikalsk i himmelhøjde - pædagogisk i børnehøjde".
Køb CD'en "Ka' Lypso hoppe? - og andre sange der bevæger børn": www.jazzmusic.dk

Michael "Milo" Jørgensen, f. 1956: Guitar og sang
Uddannet pædagog.
Komponist og forfatter.
Underviser i bl.a. Idræt, musik, ledelse, pædagogik.
Idrætskonsulent.
Leder af børnemusikgruppen "Spil'opperne".

Lars Johnsen, f. 1973: El- og kontrabas
Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og i New York.
Underviser i el- og kontrabas.
- har bl.a. spillet med Panic Station, Maze 4, Kristian Kåberbøl Kvartet, Nordjyllands Amts Bigband, Randers Bigband, Uffe Markussen og Brazil.dk.
Har akkompagneret danske- og udenlandske musikere, bl.a. Finn Ziegler, Jesper Thilo, Jacob Fisher, Paul Weeden, Horace Parlan, Matt Harris, Michel Camillo, John Abercrombie, Chano Dominguez og Mike Stern.

Michael Holmberg, f. 1977: Percussion og trommesæt
Uddannet på Drummers Collective i New York og på Berklee i Boston.
Underviser i percussion og trommesæt.
- har bl.a. spillet med Monique, Kim Larsen og Jesper Lundgaard.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på SalsaMortale er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på SalsaMortale

For booking af SalsaMortale ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Salsamortale
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: