Lise-Lotte Lohmann

Bakkesagerinde

Lise-Lotte Lohmann er syngepige på Bakkens Hvile, med alt hvad det indebærer af fest, farver, frække vitser og fantastiske kostumer.

Evnen, til at få en dialog i gang med gæsterne på en uhøjtidelig og underholdende facon, er hvad Lise-Lotte Lohmann elsker mest. Og det er blandt andet den kvalitet Lise-Lotte Lohmann tager med sig, når Lise-Lotte Lohmann i fuldt festskrud drager ud i landet og underholder med alle de gode viser og sange fra Bakken, al sin charme og masser af humor og rappe replikker.

Lise-Lotte Lohmann kan hyres som syngepige til både store og små arrangementer, hvad enten det er firmafester, sølvbryllupper eller fødselsdage, og Lise-Lotte Lohmann medbringer gerne én eller flere af de andre festlige og charmerende syngepiger fra Bakken, Dot Wessman, Karen Marie Lillelund eller Tina Grundwald, samt en pianist, for at gøre aftenen absolut mindeværdig og personlig med sang og sjov.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise-Lotte Lohmann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lise-Lotte Lohmann

For booking af Lise-Lotte Lohmann ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Lise-Lotte Lohmann
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: