Nutidens Bedste Syngepiger

Nutidens Bedste Syngepiger

Med roser og godt humør i kurven får de selv det mest sindige publikum til bl.a. at synge med på "Køb blomster, køb blomster", der er syngepigernes evergreen.

Syngepigerne Tove og Ulla er nutidens absolut bedste syngepiger.

Begge har en mangeårig fortid i Bakkens Hvile og er dermed ægte repræsentanter for syngepigerne, der går helt tilbage til 1847, hvor " tribunesang " første gang blev kendt i Danmark. Tove og Ulla har i kraft af øm ærbødighed overfor syngepigetraditionen, fascinerende udstråling, uomtvisteligt talent og stadig kunstnerisk udvikling formået at manifestere sig som de mest markante syngepigepersonligheder i de senere år.

Syngepigeunderholdning er evig aktuel. Med jordnær elegance, charmerende fandenivoldskhed og glimt i øjet når Tove og Ulla - iklædt fantastisk flotte, matchende kostumer - "ud over rampen". De 2 syngepigers individuelle udstråling og force forenes i et professionelt syngepigeshow, der som en moderne form for nostalgisk underholdning, hører til kuriositeterne i dansk show-biz.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nutidens Bedste Syngepiger er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nutidens Bedste Syngepiger

For booking af Nutidens Bedste Syngepiger ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Nutidens Bedste Syngepiger
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: