Gasoline

Gasolin - kopiband

Kvinder der spiller Gasolin....! - kan man det ?

Ja - gu' ka' man så - når det drejer sig om Gasoline !

I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af - de 5 tøser.
Så spænd rock-hjelmen for der bliver virkelig trykket til den - de leverer den fede fest !

Idéen til Gasoline blev født i december 2003, da Gasolin´udgav The Black Box med samtlige albums. Frontfiguren, Line Münster-Svendsen, lyttede det hele igennem og tænkte "min seksualitet blev grundlagt i Gasolin´".

Da Line var 6 år, blev hendes store passion for Gasolin skabt. Sangene og teksterne printede sig dybt ind i Lines bevidsthed og har givet hende følelsen af virkelig at være ægte elsket og begæret som kvinde. Line drømte om at være samtlige kvinder i deres tekster, uanset hvor trange skæbner de end måtte lide.
Så nu er Gasoline ude for at fyre op under, hvor skønne kvinder er!

Gasoline består udelukkende af fantastiske kvinder og de vil sige Gasolin tak for de mange fede sange. Det gør de med en power og en kærlighed som de selv har oplevet ved at høre Gasolin.

Gasoline er jo heller ikke hvem som helst - Line er kendt som sangerinde og skuespiller fra musicalerne Atlantis og Miss Saigon på Østre Gasværk samt TV-vært på programmet Villa Medusa.
De andre tøser har alle en stor bred erfaring fra det danske rock/pop-miljø - bl.a. kan nævnes Troels Trier & Rebekka Brüel, Gangway, Walkers + mange flere.

Gasoline består af fem rutinerede musikere:
Line Münster-Swendsen: Vokal
Lisbeth Rysgaard: Guitar & kor
Birgitte Bjørn: Lead guitar
Annette Bork: Bas

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gasoline er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gasoline

For booking af Gasoline ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Gasoline
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: