Danny Wisholm

Børneunderholdning - trylleri - ballonklovn

Danny Wisholm professionelt håndværk når det drejer sig om trylleri - Tryllekunstner, Trylleskole, Ballonklovn eller Julemand.

Tryllekunstner

Velkommen i trylleriets magiske, facinerende og sjove verden, hvor trylleformularer fremsagt med en eksotisk accent, forfører vores logik, og vore øjne ser ting, der ikke sker.

Folk, der har set Danny Wisholm optræde, vil vide, at han ikke står og surmuler under forestillingen. Kvikke bemærkninger og practical jokes hører med til en illusionists hverdag.

Det komiske islæt spiller derfor en stor rolle i Danny Wisholm´s forestillinger, som tilpasses publikum, hvadenten det gælder underholdning for børn, unge, voksne eller naturligvis hele familien.

Trylleskole

Det er vigtigt at børnene aktiveres, og ikke er passive tilskuere. Derfor lærer børnene selv at trylle i trylleskolen.

I hundredevis af trylletricks uddeles gratis til børnene, hvorefter de instrueres i brugen af de forskellige ting. Børnene lærer f.eks. at lave tre reb til et, trylle med kort, forudsige farver på magiske terninger og meget mere.

Illusioner er jo kun hvad man gør dem til. Der skabes en illusion hos publikum, som senere overraskes af en smart pointe...


Børnetrylleri

Abracadabra og simsalabim er kun et lille udpluk af de magiske ord, som uden tvivl vil komme til sin ret, når Danny med tilnavnet "Hele familiens showmand" optræder som eventyr figuren Aladdin.

I løbet af forestillingen, aktiveres børnene, så det er en sand fornøjelse. Publikum deltager aktivt. Det er vigtigt at børnene selv medvirker på scenen. Derfor spiller det komiske islæt også en stor rolle i Danny´s forestillinger.

Det vigtigste er, at alle har det hylende sjovt...
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Danny Wisholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Danny Wisholm

For booking af Danny Wisholm ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Danny Wisholm
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: