Skovnissen Kogle

Børneunderholdning

Tror du der er længe til jul? ... Nu bliver skovnissen Kogle vækket af hendes nissepiger for der har længe været bud efter hende....skynd jer hvis hun skal besøge netop jeres julefest!

Nissepigerne byder velkommen i døren.
Skovnissen sover længselsfuldt på sin lille patchworkpude under juletræet!!!

Sammen med Børnene vækker nissepigerne Kogle! Såååå...fortæller Kogle nogle af sine fantastiske historier fra Trylleskoven, før de sammen kalder på Julemanden. Når der er festet om træet, og julemanden er gået, underholder Kogle og Nissepigerne børnene med leg, dans. Deler ud af eventuelle gaver og/eller godteposer fra kunden, stiller op til foto ved deres flotte julepyntede hjørne, samt ansigtsmaler og/eller binder balloner.

Kogle og nissepigerne tager sig af børnene til festen er slut, - så alle går hjem i glædelig julestemning.

(Kogle og Nissepigerne kan også underholde om træet uden julemand)

Bemærk!! Kogle kan tage sin egen julemusik med til dans om træet som er glade kvikke julesange.

Skovnissen Kogle bor i en Trylleskov langt langt borte............
I trylleskoven er alle træer, svampe og blomster af balloner.
Når det regner, regner det med sølvglimmer og når det sner med guldglimmer. Skovnissen sover under juletræet når børnene ankommer til julefesten, børnene vækker skovnissen og lytter til historier om trylleskoven imens der ventes på julemanden. Den gamle ugle som er 200 år gammel har sagt, at man kun må røre blomsterne og træerne når det ikke regner eller sner, for ellers går balloner i stykker når der ligger glimmer-støv på.
Skovnissens tøj er i naturens farver grønt og brunt og beige samt en lang grøn nissehue med orange kvast som nissen har farvet med efterårsbladenes farver.

Kogle har frejner og lange grønne øre som alferne. Det er fordi så kan skovnissen bedre høre med ugleposten (det lille perlebesatte trærør kogle har hængende i sit bælte).

Kogle og den gamle ugle kan nemlig kontakte hinanden gennem røret og den kloge gamle ugle har nemlig hjulpet kogle med mange ting.
B.la. har uglen lært hvordan Kogle kan fremstille rensdyr, specielt Rudolf, ud af balloner. Kogle har også lært hvordan man kan i balloner fremstiller snemænd, mus, julemænd og andre spændende figurer.

2 timers julesminke eller 2 timers ballondyr til børnene

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Skovnissen Kogle er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Skovnissen Kogle

For booking af Skovnissen Kogle ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Skovnissen Kogle

Skovnissen Kogle

JULEUNDERHOLDNING FOR BØRN

Skovnissen Kogle har stor succes med sit juleshow rundt omkring i landet.

Senest var det boligforeningen KAB der fik besøg af Kogle og hendes nissepiger. Kogle fortalte om nogle af sine fantastiske historier fra Trylleskoven.

Alle fra julefesten gik hjem med god julestemning.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Skovnissen Kogle
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: